Reklama

Reklama

Recenze (8)

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Reeder sa drží svojej povesti a je to pán bizarnosti. Surreálny roatrip chlapíka čo opúšta väzenie, ktorému sa dejú divné veci počas cesty do Oregonu. The Rambler má viac dialógov ako v The Oregonian a dokonca aj nejaký ten príbeh, ale niektoré psycho prvky si tu nájdeme. Škoda, že ich nebolo ešte viac. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Komédiu a horror by som vynechala a mysteriózny - to beriem ako vtip.Lebo táto vec sa ani len neobtiera o dané žánre. Závisí samozrejme , kto ten- ktorý žáner požiera. Čistič v Clintovom štýle robí svoju robotu a to štýlovo. Finále je vymakané , no len čo to dokázal dopumpovať rozpočet.. Vonia to krvou a prachom, pripomína MX, čiže pod 4 neklesnem,aj keď tie fighty boli zbytočné. Toro Locovi však siaha len po kozačky. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tajomný chlapík je prepustený z väzenia a má namierené za svojim bratom do Oregonu, no jeho cesta naberá bizarné rozmery a je plná stretnutí s podivnými postavičkami. Počas filmu mi viackrát prichádzal na um "The Oregonian", potom som mrkol na režiséra; že čo doposiaľ natočil a bolo to jasné... Od Oregonca je to ale našťastie o niečo znesiteľnejšie, nejedná sa o prázdny halucinogénny shit a film má dokonca aj určitú kostru. Je to však stále taký zvláštny surreálny trip, no bohužiaľ aj značne zdĺhavý a nezáživný, i keď zlý dojem z neho nemám. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je rozhodně snesitelnější snímek než "The Oregonian", který jsem měl od tvůrce tu čest vidět. Musím říct, že jsem si ho mnohem více užil, protože obrazy už dávají o něco větší smysl, navíc jsou zde celkem příjemní herci, zajímavé lokace a hlavně zajímavé scény. Ano, pořád je to jako výplach mysli, ale má to ten správný důraz, dostává se vám to pod kůži. Buď celou estetiku a logiku přijmete a "The Rambler" se vám dostane silně pod kůži, anebo to prostě necháte být a tenhle film kolem vás proplave bez toho, aby vás jakkoli ovlivnil. Jako milovník gore ale musím Reederovu naturalismu tleskat. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Calvin Reeder mě pobavil svým kraťasem Procedura a neuvěřitelně si mě získal halucinogenním snímkem The Oregonian, kterej je pro běžný diváky v podstatě nekoukatelnej. Nedávno jsem si na The Oregonian vzpomněl a napadlo mě, že bych se mohl kouknout na něco dalšího od Calvina Reedera. Tímto chci poděkovat uživateli KennyKoctar kterej mi k tomuhle filmu dopomohl. Je pravda že The Rambler je pro běžný diváky rozhodně přijatelnější než výše zmiňovaný The Oregonian. Já ovšem v sobě nemůžu skrýt mírný zklamání. Ikdyž jde zase o "haluzovej" film i tak je pouze ve stínu halucinogenního The Oregonian. I přes mírné zklamání uznávám, že Calvin Reeder odvedl dobrou práci a očividně ví co dělá. Jen jeho tvorba nebude tou pravou ořechovou pro běžný diváky. Mě si ale určitě získal a jsem zvědavej s čím přijde příště. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama