Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak jsem byl letos zvědav která Belle mě dostane více jestli Anna nebo Jessa. Chvilka napětí...Anna. Bezvýhradně. No a teď k Jessabelle. Je to příjemný rodinný film ééé pardon, chci říci horor, s prvkama duchařiny, která neděsí, ale hezky se na ní kouká dokud se to na konci vše nesnaží hrozivě strašit a já se z toho chytal za hlavu. Jessie je holka, která fakt nosí smůlu všem co potká a když zrovna neumírají její bližní, tak alespoň rozvrací jinou rodinu, vidí duchy a celej film nosí tak velké výstřihy, že se hlavní herečka buď chtěla pochlubit tím, že jí příroda obdařila čtyřkama, nebo rejža chtěl zakrýt nedostatky filmu a přesunout pozornost pánské a lesbické části publika na jiné vnady, než hororové. No u mě to nezabralo, nevím jak u ostatních. Každopádně stojím si za tím, že je to horor pro publikum od dvanácti let a pokud to přijmete, bude Vás bavit. Pokud ale čekáte strašidelnou duchařinu pro dospělé, tak budete dle mého zklamáni. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Naozaj je to také zlé, ako sa na základe komentov a hodnotení dalo tušiť. Dejová linka je mdlá, uspávajúca, žiadna atmosféra, žiadne napätie. Našla sa tu len jedna scénka, ktorá zaváňala aspoň hororovým priemerom, a to je na celý film hrozne málo. Navyše koniec, aspoň podľa môjho názoru, skĺzol do typického, žánrového klišé, čo ma znechutilo ešte viac. Nedokážem si predstaviť, že by som na toto išiel do kina, ťažká pohroma. 30/100 ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jedná se o průměrný horor který jsem upřímě čekal horší. Nakonec Greutert je režisér nejhorších Saw filmů, tak co od toho čekat, že? Nicméně film ve hře proti Annabele vyhrál. Díky sem tam atmosféře, a lépe podaným lekaččkám, jinak se jedné o průměrnou duchařinu která nemá co dělat v našem kině a film by měl vyjít jen na DVD. Líbil se mi styl jakým je film natočen a líbí se mi pár scén, ale jinak se jedné o nezapamatování hodný film s neuvěřitelně otravnou hlavní herečkou. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Annabelle bylo jedno z větších zklamání tohoto roku, ale Jessabelle vše překonala. Čekal jsem podle traileru konečně pořádný duchařský horor, ale místo toho jsem dostal lacinou srajdu bez nápadu. Najde se pár slušných scén, dokonce i jedna povedená lekačka, ale tím jsem skončil. Příběh a děj úplně o ničem a závěr nemohl dopadnout hůře. Do toho atmosféra úplně zmizela, nebo spíš od začátku žádná nebyla. Potenciál na dobrou duchařinu byl, ale nebyl využit a to dokáži ocenit každou prkotinu .. 2/10 = 29% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Sice jsem velkým příznivcem hororů, ovšem právě duchařiny patří k těm mým méně oblíbeným, takže jsem vůči těmto filmům možná někdy až zbytečně moc kritický, ale u Jessabelle si dovolím natvrdo podotknout, že jde o vážně slaboučkého zástupce těchto typů snímků. Nejslaběji na mě zapůsobila tedy rozhodně zápletka. Strašně nezáživná, bez tempa, bez života, nic nápaditého a bohužel postupem času se to jen zhoršovalo, a to až do závěrečné pointy, která šla naprosto mimo mě, neboť jde o vážně jedno z nejnudnějších a nejzbytečnějších vyústění, co jsem se v podobně laděných filmech setkal. Atmosféra a napětí tu pak fungovali v kolísavé kvalitě, no ale v tomto ohledu to tedy zase až taková hrůza nebyla. Co se obsazení týče, na ústřední hrdinku jsem si musel chvíli zvykat, ze začátku mi totiž Sarah Snook přišla šíleně odpudivá a nesympatická, postupem času jsem jí ale začal kousat, nicméně do hlavní role, i když béčkového hororu, se jednoduše ale nehodila. No a zbytek působil jako nevýrazná tlupa statistů, fakt prostě bída. Jessabelle zkrátka není příliš dobrým hororem, respektive spíš duchařským thrillerem, nedisponuje ničím, o co by se mohl snímek opřít a ničím, co by mohlo diváka zaujmout natolik, aby se u toho mohl opravdu bavit. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Když Preston (Mark Webber) nese Jessie (Sarah Snook) v dešti k autu (zabalenou v zelené vojenské dece), vzdálenost, na kterou jsou dveře řidiče otevřené, se v jednotlivých záběrech mění. (Johnny.ARN)
  • Vzhledem k tomu, že videa byla ve skutečnosti natočena pro skutečnou dceru, která se stala hrozivým duchem, matka by skutečné dceři neříkala, že nějaký hrozivý duch v domě ji chce vyhodit, protože je to její dům. (Johnny.ARN)
  • Ve scéně, kdy Jessie (Sarah Snook) a Preston (Mark Webber) jedou na lodi přes zátoku, můžeme na lodi vidět NC. To znamená, že loď je z vod Severní Karolíny. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama