Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Spolu s Annabelle najslabší horor roka. Pointa mohla byť celkom fajn, keby je zbytok kvalitnejšie spravený. Minimum zaujímavých scén, lakačky ktoré možno nastrašia ale čo z toho keď ste ich vedeli predvídať. Prvá scéna filmu ma dokonca rozosmiala. Chvíľami mi to pripomínalo Kľuč, ale ten aspoň nechcel nasilu strašiť len aby bol označený za horor a radšej budoval atmosféru. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jedná se o průměrný horor který jsem upřímě čekal horší. Nakonec Greutert je režisér nejhorších Saw filmů, tak co od toho čekat, že? Nicméně film ve hře proti Annabele vyhrál. Díky sem tam atmosféře, a lépe podaným lekaččkám, jinak se jedné o průměrnou duchařinu která nemá co dělat v našem kině a film by měl vyjít jen na DVD. Líbil se mi styl jakým je film natočen a líbí se mi pár scén, ale jinak se jedné o nezapamatování hodný film s neuvěřitelně otravnou hlavní herečkou. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Klasická duchařina z odporného baráku s handikapovanou holčinou. Jak už to tak bývá, tempo filmu je doslova mrtvolné a straší tu standartní černovlasá obluda. Nicméně těch pár hororových scén je opravdu povedených a celá ta příběhová linie kolem je dostatečně zajímavá a v rámci možností i slušně vypointovaná, aby to udrželo moji pozornost. Na jedno shlédnutí slušné, při druhém a zapojení mozku bych asi šel o hvězdičku níž. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Sarah Snook v úlohe Jessie bola pre mňa príjemným prekvapením, presvedčivo stvárnila bezmocné dievča pripútané na vozíku, vystavené napospas temným silách na louisianskom vidieku uprostred močarísk. Film si čiastočne zakladá na svojej nepôvodnosti, odkazuje na iné známe horory a využíva atraktívne vudu rekvizity. Bol to určite zámer filmárov. Kombináciou osvedčených a príťažlivých prvok vzniká predsa niečo nové, možno nie originálne, ale dostatočne zábavné. Príbeh, ktorý sa odvíja v pokojnom tempe, premyslene vytvára bezútešnú atmosféru. Kompozícia príbehu nie je taká jednoduchá ako sa spočiatku zdá. Od začiatku sa tu hrá falošná hra s divákom, vďaka ktorej má príbeh málo predvídateľný vývoj a obrat, ktorý v ňom nastane, prekvapí. Vo vzťahoch je to pomerne zaujímavé, lebo ťažko povedať, kto je horší otec alebo matka Jessie, ktorá si buduje zvláštny priateľský vzťah k ženatému Prestonovi, pre ktorého bola tajnou láskou zo stredoškolských čias. Dávam ++++, najmä preto, aby som Jessabelle vylepšil skóre, 45 % sa mi zdá málo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Dívala jsem se na to s přáteli a podle vyprávění jsem se na to vážně těšila. Ale nakonec jsem byla zklamaná. Lekla jsem se jen jednou a to ne díky filmy, ale díky kamarádovi, který mě vylekal. U filmu jsem se nebála a ani jednou nelekla, což je dle mému vztahu k hororům docela divné. Jinak jsem se nudila. Zápletka je možná trochu zajímavá, ale ne originální. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Asi po deseti minutách filmu leží Jessabelle (Sarah Snook) v posteli se závěsy a myslí si, že přes závěs něco vidí, a tak ho odtáhne, ale v dalším záběru kamery je vidět, že je opět zatažený. (Johnny.ARN)
  • Když Preston (Mark Webber) nese Jessie (Sarah Snook) v dešti k autu (zabalenou v zelené vojenské dece), vzdálenost, na kterou jsou dveře řidiče otevřené, se v jednotlivých záběrech mění. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel ve Wilmingtonu v Severní Karolíně. (rafix)

Reklama

Reklama