Reklama

Reklama

VOD (1)

Tři lidé obdrželi anonymní neoznačenou videokameru a s ní kruté ultimátum. Musí nepřetržitě natáčet... nebo zemřou. Zažijte hrůzu prostřednictvím nalezených záběrů, které natočily nic netušící oběti, a které jsou tak reálné a neskutečně děsivé, že si je budete muset přehrávat znovu a znovu. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Niekoľko ľudí dostane z nejasného dôvodu kameru a inštrukcie, ktoré majú v rámci „súťaže“ nasledovať. Netrvá dlho a ukáže sa, že v skutočnosti sa ocitli v nebezpečnej psychopatickej hre. Od tvorcu pôsobivej home invasion pecky "The Strangers" som teda čakal viac než len lacný, vo found footage štýle spracovaný, takmer - home invasion, ktorý je absurdne založený na vykalkulovaných náhodách a zaostalom správaní postáv. Takže keď im niekto niečo hodí pred dvere, tak to v momente nájdu, vezmú a začnú používať, pretože sú to asi prázdne hlavy bez vlastného rozumu a života. Poriadne mi to liezlo na nervy a ani sa nedivím častému členeniu na kapitoly s názvom, pretože po chvíli by ten nudný guláš človeka možno tak znechutil, že by to vypol. Ale aby som iba nehanil – malo to pár znepokojivých scén, nebola to amatérčina a ani finále nebolo zbabrané natoľko, aby som nedal aspoň tie 2*. Nečudujem sa však, že tomu filmu trvalo cez 2 roky, kým sa dočkal aspoň nejakého vydania. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné jak značí hodnocení. Jen FF natáčení není úplně to pravé, přeci jen se nemuselo klepat tolik s kamerou a bohužel je tu hodně míst, kdy se nic neděje a "účastníci" natáčí ze začátku samé blbosti. Ke konci už přeci jen je podívaná lepší a ten kdo má rád vyvražďovačky typu >>nesplníš úkol, zemřeš!<<, tak ten si přijde tak trochu na své. ()

Reklama

EvilPhoEniX odpad!

všechny recenze uživatele

Lahodná nekoukatelná sračka s vtipným klaunem v ústřední roli. What a mess!! Film stál něco málo přes 50 dolarů, jinak si ten laciný vzhled vysvětlit neumím. Jednak je to ukrutné nudící martýrium, které nemá šanci ničím zaujmout a hlavně se Mockingbird vysmívá Žánru Found Footage, pač horší to být snad už ani nemohlo. Co Bryan Bertino, režisér slušného Strangers, dělal při natáčení Mockingbird netuším. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem si měl zjistit, co Bertino natočil, pak bych si to ani kvůli nápadu nesháněl. On ten nápad totiž sám o sobě není až tak blbý, ale to by s ním musel pracovat nějaký inteligentní režisér. Jenže tím Bertino není ani náhodou a tak jsme dostali patlaninu, která absolutně, ale fakt absolutně nedává smysl. Mohl bych tu napsat slohovku, ve které bych vypsal všechny nelogičnosti, ale tady by to zaprvé nikdo nečetl a zadruhé by to byla ztráta času. Prostě tři lidi najdou před barákem krabici, ve které je kamera. Tou si pak točí svoje nádherná obydlí, které někdy vypadají dost směšně (třeba mě dostaly ty úchylné porcelánové kočky). Pak se dozví, že jsou v nějaké hře a musí furt točit, aby mohli vyhrát 10 000. Jeden z nich dostane klaunský hábit a s ním pak asi kolem půlnoci plní strašidelné úkoly typu "vlez na dámské záchody" nebo "nech se v restauraci vyfotit s dětmi" (btw, kde takhle pozdě v noci najdete restauraci plnou dětí???), zbylí dva nešťastníci chodí po domě, hrají si na experimentální režiséry a ze všech úhlů točí hranu stolu nebo podlahu, zjevují se jim loutky a červené balónky, občas se tam něco zle zasměje nebo se bůhvíodkud ozvou jakési hluboké řeči, co klauni normálně říkají, jako třeba "Ahoj děti, pojďte za mnou." a podobné chujoviny. Jejich kamery se nedají vypnout (proč?), ti dva žádné úkoly ani neplní (proč?) a ono zlo má všechno tak dokonale promyšlené, že se asi teleportuje a dokáže si vyčarovat vkusně zabalené dárky a fotkostky s "děsivými" obrázky klaunů. A pokud už tady jako já vidíte, že to vůbec nedává smysl, tak si počkejte na konec, kde to přestane dávat smysl ještě víc, ale to už tady vypisovat nechci, protože takový blábol se jen tak nevidí. Stejně se nedozvíme odpovědi na základní otázky, jako "kdo, proč, jak" (teda, kdo za to může se dozvíme, ale prostě to nedává ani trochu smysl). Celé to je neskutečně směšné, asi jako když Fizi lovil klauny (kdo zná, chápe), i ty červené balónky tady byly. Navíc bych se vsadil, že scénář tohohle filmu neměl víc jak dvě stránky, pokud teda nějaký scénář vůbec byl. Původně jsem chtěl dát slabou hvězdičku za celou tu směšnost, ale pak mi došlo, že to prostě nemá smysl, že tohle je přesně ten odpadní film, který nikdy neměl vzniknout. Na celém filmu se povedla jen úvodní scéna a pak těch zhruba 10 vteřin po úvodních titulcích, které vypadají jako od Hollise Framptona, pak už je to jenom katastrofa. Ale dneska jsem měl celkem štěstí na filmy, takže mě tenhle jediný průser ani moc nenaštval. P.S. - A stejně z toho nakonec je slohovka... Odpad! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V rámci toho, že chcem byť v oblasti filmovej horrorovej tvorby v obraze občas siahnem i po tituloch, ktoré za moc nestoja. Nepodarené, nízkorozpočnotvé snímky, čo ma nemajú čím zaujať a viac menej ich len pretrpím. To je prípad i amerického found footage horroru "Mockingbird", ktorý v roku 2014 natočil podľa vlastného scénara akýsi Bryan Bertino. Aj keď to má len necelých osemdesiat munút, mal som čo robiť, aby som to dopozeral až do konca. Bola to chaotická, nudná blbosť. * ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Ačkoli si před nanesením klaunského make-upu zdánlivě oholil hlavu, v několika detailních záběrech je patrné, že Leonard (Barak Hardley) má ve skutečnosti na hlavě pleš. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama