Reklama

Reklama

Tak fajn

  • Slovensko Tak fajn
Trailer 1

Obsahy(1)

Tak Fajn je komedie o nepodařené dovolené ve třech v Chorvatsku. Milan se rozhodne požádat svojí přítelkyni Beatu o ruku právě během romantické dovolené u moře. Na tu s nimi nakonec jako křen jede i věčný party živel Miki, který se rozhodne jim romantický výlet a zásnuby zorganizovat. Věci se mu ale pravidelně vymykají z rukou a nic nedopadne tak, jak mělo. Povede se nakonec alespoň žádost o ruku, nebo bude dovolená u moře úplná katastrofa? Atmosféru letní komedie umocňují scenérie Jadranských pláží, záběry plné slunce a hudební hity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (100)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak fajn. Nemám ani nejmenší filmařský či scénáristický talent, ale osedlejte mi pohodlný kabriolet, zaplaťte mi benzín na cestu a hotel v Chorvatsku, strčte mi do ruky kameru a já vám za dva týdny přivezu film, který bude srovnatelný s tímto veledílem. Tohle je prostě obyčejné domácí video, ve kterém stojí za pozornost snad jen Milanovy telefonické rozhovory s podezřívavým otcem a poměrně atraktivní obal jedné budoucí mladé paní. Jinak nuda, nuda, modř, modř. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5/10] Kombinácia žáner komédia a slovenská tvorba nikdy k sebe nesedeli a tento film je toho dobrou ukážkou. Každopádne sa nemôže tento film brať ako nejaká vážna komédia, kto to tak berie, robí strašnú chybu, pretože natočiť dobrú komédiu je strašne ťažké a režisér/scenárista/kameraman v jednom musel mať strašne veľa odvahy a penazí, že sa na toto podujal a natočil tento snímok. Ja to beriem ako oddychový film pri ktorom nič neriešim, herci sú prijateľný, prostredie pekné, fajn známe pesničky od našich interprétov, humoru je málo, iba pár úsmevných situácií, výraznejší nie je takmer nikdy ale najviac sa mi páči Labuda starší. Neriešim dejovú líniu, kameru a podobne, pretože to nemá význam. Takisto ako nemá význam točiť tento film, ako oddychový film áno, ale bohužial nič viac. Pri najlepšom priemerný snímok, nie nudný, ale nepotrebný. Čo z toho je horšie?! ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nemá to žádné kvality, nic mi to nedalo. Nebylo to ale ošklivý, nebylo to zlý - to kdyby chtěl třeba Miki Milanovi ještě odloudit Beatu - to se tady nestalo a já jsem to po pravdě tak trochu čekal. Hvězdičku tedy tentokrát uděluji nikoliv za to, co se tady stalo, ale pro změnu za to, co se tady naštěstí nestalo. ()

IMartin 

všechny recenze uživatele

Filmu bych "odpadem" možná trochu křivdil. Je to celé natočené v krásném prostředí. Tolik k plusům. Herci hrají na baterky a chovají se jako mentálně retardovaní, celkový klišé příběh stojí za nic a když si na konci filmu máte říct, o čem to bylo, tak marně lovíte v paměti a přemýšlíte. Snaha tu byla. Jedna hvězdička. ()

worknroll odpad!

všechny recenze uživatele

největší fail vidim v totální absenci jakýkoli zápletky, což je u filmu docela zásadní ingredience. tenhle film bohužel nemá vůbec žádnej děj, nikam nesměřuje, je to jenom sled zbytečnejch, navíc zoufale nevtipnejch a předvídatelnejch scének, u kterejch cítíte stud a pocit trapnosti. čekáte, kdy už se tam něco stane, ono pořád nic, načež se po půl hodině začnete děsně nudit. rádoby cool scény na vodních skútrech nebo v cool káře, podkreslený votravnym kýčovitym diskem, jsou snad ještě směšnější než scény s rádobyvtipnýma hláškama. nutno říct, že trapnýmu vyznění hlášek výrazně dopomáhá českej dabing (proboha proč?). SPOILER: film završuje kýčovitej a děsně nepravděpodobnej happy-end. norisová (kterou přítel po hádce nechá s kufrem na chodníku a odjede si na dovolenou s kámošema) na něj čeká celá šťastná a dojatá před domem s koupenou další dovolenou, wtf?? fenomenálně krutopřísný rapový video během závěrečnejch titulků ani nemá cenu komentovat. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Pavol Janík ml. sa podieľal na filme ako režisér, scenárista a aj ako kameraman. (harryy)
  • Zuzana Plačková řekla: „Byla to má první herecká zkušenost ve filmu, ale bylo to úžasné, stejně jako Marián. Dobře jsme se bavili." (Sufferer)
  • Milanove (Marián Labuda ml.) zvonenie na mobile je zvučka z detskej relácie Ma-tel-ko (od r. 1973). (toi-toi)

Reklama

Reklama