Reklama

Reklama

Adriana a já

(TV film)
  • Švýcarsko Adriana et moi (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Chatelet-les-Halles je jedna z nejhezčích čtvrtí Paříže, s výhledem na Seinu, ostrovem "la Cité"  a "la Conciergerie" v srdci Paříže. Ale také jedno z nejzvláštnějších míst s nábřežím Mégisserie, kde můžeme vidět slepice a králíky hned vedle květin. Adriana, která organizuje charitativní přehlídku v Paříži a Francois, prodavač květin na nábřeží, nebyli právě stvořeni jeden pro druhého, ale přece... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

U přímočaré vykrádačky Notting Hillu, kterou točí Francouzi, bych čekala aspoň vtip, nadsázku, nějaké sebeshození. Ale nic takového divák neuvidí. Je to jen tupě, bez nápadu obšlehnutý Notting Hill, kde hrají nehvězdní (ne)herci a kde na to měli peněz jen jak na tv inscenaci. /13. 1. 13./ ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je to k smíchu ?? Málem jsem si zlomila nohu !!" - "A to by byla škoda.. Sádra by vás vyšla draho !! Vzhledem k délce..vaší nohy.." ;) ()

Enzo555 

všechny recenze uživatele

TV a to veľmi TV film inšpirovaný rozprávkou o Popoluške. Popoluškou je sympatický a prosperujúci, ale fuj-obyčajný neškandalózny kvetinár Fronsóa, ktorý sa zadíval do ženy z tej najvyššej vrstvy celebrít- do supermodelky Adriany Sklenaříkovej, pôvodom z Brezna na Horehroní. Kedže odtiaľ pochádza aj časť mojej rodiny, modlil som sa (not realy), aby Adriana podala dramatickejší výkon ako v Básnikoch15, kde bola len za ozdobu a maják prevyšujúci väčšinu chlapov o dve hlavy. Nestalo sa, ale je to chyba skôr scenára, ako perfekcionistky Adriany. Scenáristi šli po plytkej ženskej diváčke, ktorej na dramatické vyvrcholenie stačí, že sa o Adrianu bijú dvaja frankofónni šviháci. Kameraman šiel po looku magazínu Exclusiv – Das Star-Magazin na RTL, už chýbala len hlava Frauke Ludowig trčiaca za rohom kaviarne ()

stepma odpad!

všechny recenze uživatele

Vydrzela jsem tu krec az do konce,ale jen proto,ze ovladac na televizi lezel moc daleko. 90 minut Adrianinych vnad a chlapka,co vypada jako Walker. Diky bohu,ze to skoncilo. ()

Reklama

Reklama