Reklama

Reklama

Precut Girl

všechny plakáty
Trailer 1
Krátkometrážní / Drama / Horor
Francie, 2009, 20 min

Obsahy(1)

Mladá dívka se rozhodne spáchat sebevraždu. Jenže o den později se probudí na neznámém místě a je naprosto v pořádku. Zjistí, že nemůže zemřít. Od té chvíle nemá klid a zkouší to znovu a znovu. (topr harley)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bez nápadu a bez náležitého gore prevedené, prakticky stále rovnaké samovražedné pokusy. Ako spomína ricci.s, existuje mnoho rôznych metód, ktoré v rukách talentovaných tvorcov na špeciálne efekty mohlo vyzerať chuťovkovo. Tak mi to pripadá len ako niečo, v čom sa bude nadšene hrabať nejaký intelektuál. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, ženskou bez fantazie ani kudla nezabije. Škoda, vlak na samém začátku sliboval větší taškařici, poté si však naše umanutá sebevraždou posedlá hrdinka umanula pouze nůž a její smrt se stala opakovanou nudou, kterou mírně prosvětlí jen bezhlavě oddaný přítel. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s názory, že tento francouzský kousek začne po jistém čase nudit. Líbila se mi melodie v pozadí, líbilo se mi to i po vizuální stránce – hlavně tedy v začátku, ale když se opakovalo pořád dokola to bodání, začal jsem se popravdě nudit. Větší tvůrčí kreativita by rozhodně neuškodila – s tím musím souhlasit především… ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pohodový kraťas o jednej šikmookej ženskej, ktorá sa neustále pokúša o samovraždu, akurát to nikdy nevyjde podľa jej predstáv. Celkom sranda, akurát ma trochu mrzelo, že sa o to nepokúšala aj rozmanitejšími spôsobmi (väčšinou jej stačil skok pod vlak alebo nôž). Ale veď existuje aj pád z výšky, elektrina, jed, slučka, čo ja viem... gilotínka by bola zaujímavá... veď vôbec nemala fantáziu. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama