Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh jedné americké rodiny, která se záhy po přestěhování do jihovýchodní Asie ocitne uprostřed státního převratu. V krajině, kde každý cizinec je okamžitě zatčen a popraven, se zoufale snaží dostat na bezpečné místo. (A-Company CZ)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (357)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání. Plusem je, že se No Escape rozbíhá rychle a nepoleví až do konce, ale příliš nemá čím zaujmout. Akce je průměrná, krve poskrovnu, Wilson se zde nehodí, Brosnan si svou roli naopak užívá, ale příliš prostoru nedostal. Oceňuji aktuální a neokoukané téma. Vcelku příjemná zábava, která neurazí. 65% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně napínavej akční thriller, kde jsou postavy prakticky od začátku až do konce v pohybu a ačkoli je to survival celé rodiny, jedná se o dost syrovou a nekompromisní záležitost, kde nechybí ani detailní popravy, ani házení dětmi ze střechy. Brosnan sice dostává méně prostoru, než bych si přál, ale Owen Wilson velice příjemně překvapil a i když je v xichtě trochu prkenný, tahle role mu padla dobře. V druhé polovině si scénáristé trochu budují oslí můstky a začínají se množit nelogičnosti, ale není to nic, z čeho by se mi otvírala kudla v kapse. A to ani v případě děcek, které podávají velice dobré výkony a jsou přiměřeně otravné. Dokonce i ta pointa nakonec není blbá a na američany docela sebeuvědomělá. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Miestami celkom napínavé a dramatické (úvod v pred hotelom a v hoteli), no častejšie to pôsobí ako nechcená komédia o milej rodinke s dvoma malými deťmi, ktorá si poradí s tlupou ozbrojených rebelov. Tých viac ako dokončenie prevratu v ich krásnej domovine zaujíma, z nejakého neznámeho dôvodu, práve otecko rodiny, ktorý je bezvýznamným zamestnancom americkej firmy a sú doslova posadnutí túžbou poslať ho pod kytičky. Ak by to malo byť aspoň trochu reálne, tak by film skončil do pol hodinky, ale kto by chcel realitu od US akčňáku, že jo... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas je takhle dobré využít služeb třeba v RegioJetu nebo jim podobným a pustit si během dlouhé cesty i něco z jejich nabídky. Tenhle film tak nějak unikl mé pozornosti v době svého vzniku, ale když se nudíte, je dobré sáhnout i po něčem, o čem vůbec nic nevíte. Asijské země mě lákají už dlouho, ale některé z nich jsou dost nestabilní (stejně jako ve Střední či Jižní Americe) a je lepší se jim raději vyhýbat. Turisti a hlavně běloši jsou trnem v oku nejen některým Afričanům nebo Arabům. Boj o přežití čtyřčlenné rodiny byl místy vážně zajímavě natočený. Hlavně prostřední pasáž s úprkem z hotelu, masakru lidí, atd…Je tu ovšem i dost věcí nelogických, při kterých si budete plácat po čele. Owen Wilson podal slušný výkon a jen škoda, že Pierce Brosnan nedostal více prostoru. Akční nářez se sice nekonal, ale lepší průměr si tento film určitě zaslouží. 60% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná a napínavá podívaná o americké rodině, která bojuje o život v jihovýchodní Asii, která čelí státnímu převratu. Film trpí převážně na nižší rozpočet, který tvůrcům neumožňuje se naplno rozjet, nebo dokonce přitvrdit a po celou dobu se drží dost zkrátka, což filmu tohoto typu škodí. Odvážnější režie a vyšší rozpočet a mohla to být pecka. Takhle jen slušný průměr. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (9)

  • Nie je presne jasné, v akej krajine sa film odohráva. Vo filme je možné nájsť viacero náznakov niekoľkých vzájomne susediacich krajín. Rebeli jednaj rozprávajú aj v thajčine aj v khmérčine, niektoré značky a nápisy sú v khmérčine, niektoré sú zase v barmčine. (Real Tom Hardy)
  • Filmovalo sa predovšetkým v Thajsku, Kambodži a záverečné scény aj vo Vietname. (MikaelSVK)

Související novinky

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

15.05.2012

Tak to asi těžko, ale i on bude čelit brutální vojenské síle v jihovýchodní Asii. Konkrétně v akčním thrilleru The Coup, který podle scénáře svého bratra Drewa natočí John Dowdle (oba jsou podepsaní… (více)

Reklama

Reklama