Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

togaf 

všechny recenze uživatele

Ve Hře na hraně je nejlepší Ben Affleck. Myslím, že tahle věta vystihuje dokonale zoufalost celého filmu. Poker se tu skoro nehraje, a když, tak je natočen "krouživou kamerou" - hráč sedí u monitoru (no jo to je teď cool, hrát online) a kamera mu kouží jako spatozář kolem hlavy. Justin Timberlake neumí hrát a už vůbec neumí zahrát mladého génia (sic!). Gemma Arterton byla taky divná, pihatá a hnědá a asexuální. Aspoň pro mě. Opravdu to mělo jen 91 minut? ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To vám takhle v noci znuděně přepínám programy a najednou - Timberlake. Ani vlastně nevím proč, ale je mi nějak sympatickej. A bum - Affleck. S ním to mám podobně. A zajímavě se rozjíždějící zápletka o přetažení podvedeného na temnou stranu. Film na začátku, tak jo, dám to. Jo, dokoukal jsem to do konce, ale jen proto, abych zjistil, že to všechno vlastně byl jen zářivý obal, po jehož rozbalení jsem dostal jen další tuctový sandwich. Nezajímavý, kýčovitý, obsahující všechny možné žánrové a zápletkové ingredience, ale bez chuti a zájmu. Předvídatelné, nezajímavé klišé. Jen další houska na krámě, předvčerejší, okoralá, tuhá, bez chuti. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Hlášení letištního rozhlasu: „Upozorňujeme cestující, kteří dostali rozum a chtějí vystoupit z rozjetého vlaku, že jejich soukromé letadlo je již přistaveno na ranveji. Urychlete přestup, dvéře se zavírají! Konec hlášení.“ Náhodou, já se u téhle podrazácké partičky pokeru docela bavil. A to přitom Timberlaka ani Afflecka fakt moc nemusím. Ale tady byl dobrý scénář, postavy se nechovaly nelogicky, ale celkem uvěřitelně, včetně motivací, a i přes absenci výbuchů či stříleček jsem byl zvědavý a napjatý po celý film. A klidně vám v tomhle komentáři posílám tříhvězdičkový voucher (v hodnotě 70%), abyste si taky mohli online vsadit. Přiznávám, beru za vás provizi, ale tak malou, že nestačí ani na školné. Těžký život studenta, no. Richie Furstovi jsem se ani nedivil, že už mu ty blafy ve vysokoškolské menze (aspoň co si já pamatuju ze svých studentských let) lezly krkem a vetřel se na raut k zazobanci. Tak i vy si to v kině užijte. Ale jestli vás tam připraví o vašich posledních 139 korun nebo nedejbože provětráte fotrovi kreditku, nechoďte mi pak na rameno ronit krokodýlí slzy, jo? Mimochodem, když už jsme u těch krokodýlů – v kině v Johannesburgu se Radovan Krejčíř (všimli jste si té podoby s Affleckem?:-)) u téhle scény určitě popadal za hlavu. Podávat svým obětem bidlo? No kde to jsme?! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je opravdu hra na hraně. Nebo spíš tanec na hraně mezi jednou hvězdou a odpadem. Ono co se dá udělit, když tu máme nudný, unylý, za každou cenu cool film s takovými úžasnými herci jako božský Džastin Duvenblejt a jeho kolega Ben Cucflek. Rozklepaná kamera pak zabíjí úplně všechno (naprosto souhlasím s tím co napsal Enšpígl) Ale to je už jenom třešnička na zkaženým dortu. Příběh nikam negraduje postavy jsou otravný. Snad jenom scéna s krokodýli měla šťávu. No ať nežeru nebudu ještě tak zlej a pálím tomu 15% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck si rolu Ivana Blocka znamenite vychutnal. Ale ani Justin Timberlake nesklamal. Mám rád podobné nápadité filmové zápletky, ktoré sú v podstate postavené na skutočných situáciách, a ktoré sú inšpirované príbehmi existujúcich postáv. A podobné veci sa bohužiaľ naozaj stávajú. Pekný film, prepracovaný tak, že udrží pozornosť diváka až do samotného konca. Toto ja môžem. Pohodová záležitosť s nekompromisným Benom Affleckom a zvodnou Gemmou Arterton, i keď toho veľa neukázala. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach univerzity Princeton v americkom štáte New Jersey a na Karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)
  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)

Reklama

Reklama