Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Foreverland je príbeh mladého muža Willa, ktorý je vážne chorý a rozhodne sa naplniť poslednú vôľu svojho už zosnulého kamaráta. Počas plnenia svojej úlohy zisťuje, že dôležité nie je, ako človek zomrie, ale ako bude žiť. Táto cesta sa pre Willa stane novým začiatkom. (miriamkah)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

zuzanara 

všechny recenze uživatele

Přemýšlivý, tichý, zvláštní, čistý, klidný. Snímek je z těch, po kterých se zhluboka nadechnete a dáte si velkolepá předsevzetí o svém životě. Do rána je zapomenete. ()

Mates97 

všechny recenze uživatele

68% si tento film rozhodně nezaslouží, představovala jsem si od něj úplně něco jiného. Myšlenku to má hezkou, ale je to hrozně táhlé a chvílemi nudné. Vůbec jsem se nevžila do děje a *SPOILER ALERT* jak všichni od začátku tuší ti dva spolu nakonec skončí. Celý film je dá se říct suchý. A zvrat v posledních ani ne 20 minutách, to sice trochu oživí, ale stejně, myslím, že když tenhle film neuvidíte, tak o nic nepříjdete. Určitě se najdou tisíckrát lepší filmy, u kterých se zamyslíte nad svým životem a dokonce vám to možná i chvíli vydrží. A bohužel ani to, že 90 min můžete koukat na Maxe Thieriota to nezachrání. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama