Reklama

Reklama

Voorhees (Born on a Friday)

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 8 min

Obsahy(1)

Policista přijde paní Voorheesové oznámit, že se její synek Jason utopil na dětském táboře u jezera Crystal Lake. Matka se nemůže smířit s jeho smrtí a rozpoutá krvavou odplatu. (SOLOM.)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože má doma celou sérii Friday 13, viděl jsem z ní zatím asi jen dva díly (první samozřejmě ano). Takže vím, o co v něm jde a tohle mi přišlo až moc amatérsky odfláknuté, hraničí to až se zesměšněním této kultovky. Nic proti rádoby „tvůrcům“ podobných shortů, ale chtěli by na tom více zamakat, než se něco pustí do „éteru“. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Prequel k jedničce? :) Chápu že mrs. Voorhees byla naštvaná, ale aby si povídala 4 minuty... To je přeci jen na 8mi minutový kraťas trochu moc. Nejlepší nakonec je ten začátek, kdy Jasonovi chystá dort. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia pecka od Notarileho. Tomuto šrácovi nestačilo zohizdiť jednu hororovú ikonu ( Freddy Krueger ), jemu sa darí aj pri tých ostatných. Kámo, toto vie každý. Talent je ale iba jeden. ()

Doudis19 odpad!

všechny recenze uživatele

Hyper amatérská nudná sračka, kde je jedna trapná lesní naháněná a 5-ti minutová stupidní rozprava mezi obětí a vrahem. Těžko uvěřit Čsfd popisku, že hudbu pro tohle nic složil Steve Jablonsky. ()

jurasino 

všechny recenze uživatele

tohle se opravdu povedlo ! na amatérský film skvělé herecké výkony, zejména Pamela Voorhees, bylo to skoro jak v originále, taky bych si někdy chtěl natočit něco podobného. 5* ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Na začátku je úžasná scéna bez dialogů, pouze s bezva hudbou. Následuje nejslabší část snímku a to naprosto amatérsky natočená honička v lese. Ale potom následuje nejdelší část celého 8-mi minutového díla a ta je naprosto boží a mrs. voorheesová je pěkně creepy. Škoda té amatérské scény v lese :-( ()

Reklama

Reklama