Reklama

Reklama

Ten třetí

  • Velká Británie Third Person (více)
Trailer 1

Film scenáristy a režiséra Paula Haggise vypráví tři příběhy o lásce, vášni, důvěře a zradě propletené v mnohovrstevnaté dějové linii, která připomíná autorův oscarový snímek Crash. Příběhy se odehrávají v New Yorku, Paříži a Římě. Tři páry, které spolu zdánlivě nemají nic společného, vzájemně pojí hluboké vazby - milenci a odcizení manželé, ztracené a nalezené děti. Hvězdně obsazený snímek Ten třetí, v němž se představí oceňovaní herci Liam Neeson, Adrien Brody, James Franco, Olivia Wildeová, Mila Kunisová, Kim Basingerová a Maria Bello, je víc než jen sbírkou milostných příběhů... Je to záhada, tajenka, v níž se pravda dostává na povrch v záblescích, vodítka jsou postřehnutelná jen koutkem oka - a nic není takové, jaké se zdá. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (167)

katrk 

všechny recenze uživatele

Ne že by mě to bavilo od začátku a bez přestávky, ale moje reakce při titulkách: WOW. Sto procent to neni, ale pět hvězdiček zaslouženě. Být v kině, tak jsem možná i zatleskala. :)) Po dlouhé době jsem si uvědomila kolik se toho dá říct beze slov. Tenhle film je důkazem toho, že pokud se určitý věci řeknou, ztratěj hodně na svym významu. Musela jsem to sem napsat, i když jsem se tim dostala přesně ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Takhle se lidi nechovají, takto jednají postavy nepříliš dobrého románu, které na dálku šustí papírem a krkolomnými pokusy romanopisce dostat je do nějakých prekérních situací za každou cenu. Tady tuto marnou snahu zastupuje skleróza, takže postavy furt něco důležitého zapomínají (ať už záměrně nebo omylem), případně nemůžou něco stihnout a nahánějí se (často zbytečně) po telefonech. Film je otravný a ani konstrukce, že některé postavy jsou reálné a jiné vymyšlené, tomu nepomáhá, protože uměle a neupřímně působí skoro všechny figury. /15. 8. 17./ ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Zamotaný děj mi mozkové závity neroztočil a ani po přečtení zdejších spoilerů nemám jasněji. Bude to asi tím, že mi zpracování, téma ani obsazení moc nesedlo a často zdůrazňovaná otravná melancholická hudba s funkcí zatlačit na pilu i pro cynické tupce a klimbající ignoranty, mě minula jak absurdní politika dneška. Aktivity typu změnit způsob vánoc z důvodu bezpečnosti, čímž nahrát protistraně a naopak pořádat monstr sportovní akce, čímž nahnat více lidí do rizika, mi přijdou stejně nelogické, ba přímo ad absurdum. No co už, podivnostem se meze nekladou... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $1,021,398Tržby Celosvetovo $2,192,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $139,493 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $427,420 //počet predaných kusov ?║ tak toto sa trošku stráca v obsahu, zmetená hra na umenie, Paul Haggis ako na hojdačke raz mu to výjde druhý krát nie /50%/ ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Toľko hviezd pohromade a výsledok je aj tak takáto konina ? Ono je fakt, že tie príbehy samé o sebe nie sú až tak zlé ( asi tak na 3* ), ale to vysvetlenie príbehu na konci filmu to zráža ešte nižšie. Liam Neeson fajn aj keď tá jeho postava je nudná ako zasadnutie parlamentu, Adrien Brody tak jeho postava bola jedno veľké WTF ! to ani viac nekomentujem, Mila Kunus ako vždy hysterická, no aspoň že tu je Olivia Wilde a jej postava .... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Mila Kunis mala hrať pôvodne Annu. Po prečítaní scenára ale požiadala o postavu Julie. (megajalec)
  • James Franco povedal, že Ashton Kutcher sa nevydržal pozerať na scénu, pri ktorej ťahal po zemi jeho manželku (vtedy snúbenici) Milu Kunis a odišiel z miestnosti počas natáčania. Počas toho, ako ju Franco ťahá po koberci, zakopne a spadne, čo nebolo v scenári. Režisér sa napokon rozhodol, že scénu nechá aj s pádom, vyzeralo to tak emotívnejšie. (megajalec)
  • Takmer celý film bol natočený v talianskej metropole Rím, vrátane scén odohrávajúcich sa v New Yorku. Natáčané boli vo filmových štúdiách Cinecita a pre potreby filmu boli do Talianska dovezené aj žlté taxíky z Bulharska. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama