Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Absencia žánrových prídavkov nedokáže ani v tomto prípade vyvolať nadšenie, aj keď sa jedná o ničím ( myslím ale úplne ničím) obohatený príspevok. Vlastne na "lowbud" to bolo ukážkové. A osobne by som sa skôr znepokojovala nad implikovaním fatazmagorických šplechov do R&R žánrovej odnože ako definovať nejakú základňu so svojím čelom, alebo vztýčené pentilky. P.S. Vynechaním zhuleného apača by to bola jazda, ktorej by som pridala bodík. Zoe však mala asi iné plány a Mišo ich schválil - škoda. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Parádní béčková jízda. Příjemné osvěžení teď už vyčpělého subžánru novými prvky. Škoda těch pár velice špatných digitálních triků, který tak hyzdí výsledek. Ojeda tlačí na pilu co to dá, a pomocí syrového vizuálu, stylové režie, fajnového gore, a v rámci žánru výborných a charismatických herců, se mu podařilo vytvořit zatraceně cool podívanou. Palec nahoru! ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Docela parádička..bodík dolů za poměrně odbyté rape a taky za to, že některé efekty vyzněly nechtěně srandovně, ale jinak to potěšilo moc. Na všechny se usmívající hluchá(a trochu němá)holčina politicky korektně nezatížená rasovými a etnickými předsudky po své transformaci v bojovou polozombie (jejiž tělo v klíčových momentech obsazuje duch velkého rudocha) vypadá fakt efektně. Pokaždé, když se ta poslepovaná a červíkama prolezlá kočička ukázala na obrazovce a hezky na divoko odkrojila další a další kousek z té prohnilé bandy vidláků, mé srdíčko plesalo nadšením.... Střeva ven písek dovnitř a kobercovka...do pohody. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jako komediální béčko dejme tomu. Nebo kdybych byl zhulenej s partou dalších lidí, tak bych se asi solidně bavil. Ale bohužel byl jsem sám, nehulím a čekal jsem napínavý exploit. Místo toho jsem viděl jakousi lacinou krávovinku, která vyvolává spíš úsměv na tváři než napětí. 25% a ztráta času pro mě :/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rape and revenge je společně se slashery a animal / monster horory mým docela oblíbeným subžánrem. Takže jsem se na tento kousek docela těšil, zvláště když jde vlastně o takovou raritu mezi svými. Michael S. Ojeda se nespokojil jen s obehraným scénářem (znásilnění / pomsta), ale zakomponoval do toho i prvky nadpřirozena, okořeněné částečně i o zombie tématiku. Nebude samozřejmě chybět ani porce gore, surovost a špinavost. Prostě taková všehochuť, která si své příznivce jistě najde. Nepříliš líbivý začátek a poněkud odfláknuté znásilnění, následně vystřídá pěkně krvavá pomsta, kterou jsem si docela užil. Banda buranů tu byla ztvárněna solidně, moc se s nikým nemazlili a jejich postupná eliminace byla plná krve, gore, bizarních situací určitě stojí za pozornost. Stejně jako částečná přeměna křehké dívky v rozpadající se zombie. Způsob mordů je navíc pestrý (luk, skalpování, vyvržení střev, sekání končetin…). Trošku však zamrzelo, že se tu objeví i množství digitálních efektů, které už tak dobré nebyli. Naštěstí si atmosféra udržela téměř po celou dobu slušnou kvalitu, takže jsem se u sledování nenudil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama