Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (566)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Gerontologická komedie není mým šálkem kávy a upřímně řečeno většina z nich mi leze na nervy. A byl by to i případ Last Vegas, pokud by tu bylo béčkovější obsazení, protože čtyři důchodci, kteří si chtějí vyhodit z kopýtka, je jedno z nejprotivnějších témat. Kor když se k tomu přidá nějaká ta láska, která kvete v každém věku a stín z minulosti, který si dva staříci musí vyříkat, než se na konci dojemně obejmou. Neříkám, že jsem se občas nepousmál, to ne, ale naděje ve film vkládané měly úplně jiná rozměry, než jakých se mi dostalo. A tak za výrazné povšimnutí stojí akorát Mary Steenburgen, která už asi třicet let vypadá stejně, ale teprve teď se jí to začíná vyplácet. 50% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Trailer mě zas tolik nezaujal, a kromě dvou scén mi přišel dost o ničem, přesto jsem se donutila na film jít, hlavně teda kvůli hereckému obsazení a musím říct, že jsem byla velmi příjemně překvapena. Smála jsem se snad od úvodní scény v bazénu a vydrželo mi to skoro až do konce. Nebylo to něják násilně sentimentální, ale dost slušná oddychovka. 4* ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Dan Fogelman, Adam Brooks | Hudba: Mark Mothersbaugh | Distribúcia: CBS Films | Štúdio: Good Universe | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 134,059,282 $ || Tentoraz a naposledy. Jak príbeh, tak i celý film zafunguje na jedno videnie, i to hlavne kôli hviezdej garde predstaviteľov. Douglas herecky vedie, De Niro neprekvapí. Príjemná oddychovka, nič viac, nič menej. 65% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas. U těchto čtyřech mušketýrech to platí dvojnásob, protože i kdyby se o svých zážitcích chtěli podělit, tak už by si na ně stejně nevzpomněli. Kdo by čekal, že Last Vegas bude jen senilní pokus pár důchodců o rozlučku se svobodou, tak by měl pravdu jen částečně. Naopak místy to byla sranda a celkem i odvaz. Něco jako The Hangover po 30 letech a na viagře. Dávám lepší 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Herci jsou vlastně to jediné co tuhle vykalkulovanou záležitost drží nad vodou. Občas zableskne nějaké to morální ponaučení a jinak do nás film místo zábavy mlátí RODINA, RODINA, RODINA. Zkrátka v Americe se hraje přesně podle pravidel. Není to tak že by se mě film nelíbil nebo mě snad nudil. Jde jen spíše o to že se režisér držet hodně zpátky. 50% ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Archie (Morgan Freeman) je vo filme veterán amerických ozbrojených síl. V skutočnosti je Morgan Freeman naozaj veterán. Dva obrázky, ktoré vidno na začiatku filmu a kde je Archie v uniforme, je reálny herec fotený počas služby v amerických ozbrojených silách. (misterz)
  • Ve filmu lze v několika krátkých záběrech zpozorovat hotel „Caesar Palace“, který se objevil ve velmi oblíbené komedii Pařba ve Vegas (2009). (Worry77)

Reklama

Reklama