Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (566)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Filmu se přezdívá Hangover s důchodci. Není to však úplně tak. Nejedná se totiž o crazy komedii, ale o nesmírně odlehčenou zábavu s hereckými legendami v hlavních rolích. Brooklynskou čtyřku tvoří Douglas, De Niro, Freeman a Kline. Přiznám se, že mi bylo neskutečně líto, že Klinovu roli tenkrát nepřijmul Jack Nicholson, který by se tak natrvalo rozloučil s hereckou kariérou. Taky jsem uvažoval, že by se mi tam možná více hodil třeba Anthony Hopkins nebo Al Pacino, ale to už moc spekuluji. Kevin Kline ho celkem spolehlivě nahradil, a i když jsem ho předtím neznal a neviděl ho v žádném jiném filmu, celkem mi sem sedl. Z uměleckého hlediska se nejedná o žádné terno, ovšem několikrát jsem se od srdce zasmál a atmosféru Las Vegas jsem si celkem také užíval. Mohlo to být horší...65% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pohodova komedia s obohratym nametom ale vdaka uchvatnemu hereckemu obsadeniu starych pardalov sa to da pozriet aj viackrat. Prave sympaticki herci svojou charizmou tahaju cely film. Na jednej strane ma film sice pomalsie dôchodcovske tempo a niektore sceny su zbytocne natahovane az to trochu nudi, ale na druhej strane ocenujem, ze tu nie su ziadne trapne a nechutne sceny, ktore by sa sem vôbec nehodili. No a ked ma dôjst na nejake tie dojimave sceny alebo poucne, tak to funguje. Turteltaub nikdy nebol genius, ale ten jeho klasicky standard mi sedi a kludne by som prijal ak by vzniklo pokracovanie. Z CZ dabingov je ovela lepsi ten druhy s Pospichalom. 5/10. ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

Kurňa, tak parádní obsazení a tak mizerný scénář. Prihlouple scenky, které jen vyplňují čas, herci nemají co hrat a je to smutná podívaná. Škoda, tohle mohlo byt super, ale to by se někdo scénáři musel věnovat a ne to takhle odflaknout. Je zde pár příjemných scének, které jsou fajn - je jich ale málo :-( ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Ale jo bavilo mě to. Ze začátku jsem si říkal, že tvůrci zbytečně tlačej na pilu, protože opravdu v každý druhý scéně se upozorňovalo na to, že hlavní hrdinové jsou důchodci a po pár minutách jsem si říkal jako že dobrý, ale už by to mohlo posunout dál a ono furt nic. Nicméně i přesto jsem se nenudil a na tuhle hru dobrovolně přistoupil, protože čtveřice Douglas, De Niro, Freeman a Kline je opravdu výborná a já bych si je s chutí dal ve dvojce. 70% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Ani jeden z kvarteta hereckých bardů nepatří mezi mé oblíbence, ale když jsem měl na tradiční předvánoční akci s kamarády volit mezi Hobitem a Vegas, volil jsem Vegas s cílem odreagovat se a zasmát. Nejde o žádnou průlomovou komedii, avšak mně naprosto sedla, i když to nebyla úplně čistá komedie, smutných nádechů tam bylo totiž více. Musím vyzdvihnout hudební kolekci, řada písniček výborně zapadla. Z Frajerů mi fyzicky připadá největší frajer De Niro, Douglas byl vhodně stylizován do role odporného seladona, nejvíc sešel ovšem Kline, je to tentýž herec, který se naháněl s Meg Ryan ve Francouzském polibku? Čas je asi opravdu neúprosný. Příznivce Entourage potěší vedlejší role Turtla, fanoušky Zoufalek lékarník a Weeds má taky zastoupení. Scéna s Kevinem Klinem a mladou roštěnkou mě hodně dojala a považuji ji za nejhezčí scénu v celém filmu. Klidně bych si Frajery i zopakoval, takže klidně natoč dvojku, Jone. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy Sam (Kevin Kline) vede slečnu do pokoje, sundá kravatu a uváže ji na kliku. Následně má ale kolem krku další kravatu. (Nýdnol)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno