Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (566)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Zišla sa tu slušná partia, DeNiro a Freeman boli pre mňa najväčším lákadlom. Popravde moje očakávania neboli veľké a zhruba som dostal, to čo som očakával. Príjemne strávený čas s top hercami, ale o nejakom chytrom a super zábavnom filme nemôže byť ani reč. Keby som vedel, tak si k filmu nalejem zopár poldecákov . Ten film si to pýtal a možno by som v lepšej nálade hviezdu pridal. 60%. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná o čtyřech důchodcích, kteří jedou na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Film táhnou legendy Hollywoodu Douglas, De Niro, Freeman a Kline. A hrají parádně, jsou vtipní a o to především u komedie jde. Měl jsem trošku strach jestli mě tohle téma zaujme, protože film cílí na jinou věkovou skupinu než jsem já, ale byla to opravdu příjemná komedie a tahle silná čtyřka dokáže přilákat a pobavit každou věkovou skupinu. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Turteltaub má v dnešnej dobe tú výhodu, že jeho filmy nemôžu sklamať - len prekvapiť, pretože divák je automaticky pripravený na priemerný snímok niekde na hranici priemeru. Ani v tomto prípade to nieje inak. Pán režisér mal ale to šťastie, že v jeho filme sa (doteraz neviem akým zázrakom) zjavila herecká (s)e(ni)lita, ktorá pozdvihla túto šialenú dôchodcovskú jazdu na príjemný oddychový filmík, na ktorý sa jednoducho nedá hnevať a pozerať s rozčúleným ksichtom. Stačí sa povzniesť nad vypočítateľnosť scenára, mávnuť rukou nad niektorými klišé a určite sa zabavíte. Stopercentne vám prirastie k srdcu štvorica bláznivých starčekov. Ich doťahovačky a uštipačné dialógy možno nerozozvučia vaše bránice ako množstvo iných komédií, ale určite budete mať po skončení filmu úsmev na perách a chuť užiť si niekedy poslednú párty vášho života tak, ako to predviedli práve oni. Navyše nenároční kinodiváci vždy pri komédiách vytvoria prostredie, v ktorom sa smejete spolu s nimi, a to vždy pridá do celkového feelingu pol hviezdičky. 75%. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Ani jeden z kvarteta hereckých bardů nepatří mezi mé oblíbence, ale když jsem měl na tradiční předvánoční akci s kamarády volit mezi Hobitem a Vegas, volil jsem Vegas s cílem odreagovat se a zasmát. Nejde o žádnou průlomovou komedii, avšak mně naprosto sedla, i když to nebyla úplně čistá komedie, smutných nádechů tam bylo totiž více. Musím vyzdvihnout hudební kolekci, řada písniček výborně zapadla. Z Frajerů mi fyzicky připadá největší frajer De Niro, Douglas byl vhodně stylizován do role odporného seladona, nejvíc sešel ovšem Kline, je to tentýž herec, který se naháněl s Meg Ryan ve Francouzském polibku? Čas je asi opravdu neúprosný. Příznivce Entourage potěší vedlejší role Turtla, fanoušky Zoufalek lékarník a Weeds má taky zastoupení. Scéna s Kevinem Klinem a mladou roštěnkou mě hodně dojala a považuji ji za nejhezčí scénu v celém filmu. Klidně bych si Frajery i zopakoval, takže klidně natoč dvojku, Jone. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Dan Fogelman, Adam Brooks | Hudba: Mark Mothersbaugh | Distribúcia: CBS Films | Štúdio: Good Universe | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 134,059,282 $ || Tentoraz a naposledy. Jak príbeh, tak i celý film zafunguje na jedno videnie, i to hlavne kôli hviezdej garde predstaviteľov. Douglas herecky vedie, De Niro neprekvapí. Príjemná oddychovka, nič viac, nič menej. 65% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Klinova role byla původně nabídnuta další herecké legendě Jacku Nicholsonovi. Ten však dal přednost hereckému důchodu a k účinkování se nenechal přemluvit. (Spiker01)
  • Ve scéně, kdy Sam (Kevin Kline) vede slečnu do pokoje, sundá kravatu a uváže ji na kliku. Následně má ale kolem krku další kravatu. (Nýdnol)

Reklama

Reklama