Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (566)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná o čtyřech důchodcích, kteří jedou na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Film táhnou legendy Hollywoodu Douglas, De Niro, Freeman a Kline. A hrají parádně, jsou vtipní a o to především u komedie jde. Měl jsem trošku strach jestli mě tohle téma zaujme, protože film cílí na jinou věkovou skupinu než jsem já, ale byla to opravdu příjemná komedie a tahle silná čtyřka dokáže přilákat a pobavit každou věkovou skupinu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z pohľadu niektorých aspektov, môže väčšina ľudí týmto sympatickým starším pánom iba závidieť. Možno by väčšina z nás chcela v ich veku mať aspoň takýto elán. Aj keď nejakým tým problémom sa určite nevyhneme. Príjemná, nostalgicky založená filmárična, ktorá má na to stále potešiť a zabaviť diváka, a ktorá stojí hlavne na skvelých výkonov ústredného hereckého tímu. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Vo štvorici po opici pre dôchodcov! Vo svojej podstate príjemná komédia, ktorá síce ani raz netrhá od smiechu bránice, ale blažený úsmev na tvári zaručí (takmer) po celý čas. Môžeme byť radi, že to Turteltaub ukočíroval takto solídne, nakoľko v jeho podaní som sa bál oveľa väčšie prúseru. Síce neviem akým zázrakom sa producentom podarilo na takto banálny scenár presvedčiť štyry zostarnuté herecké legendy: De Niro, Douglas, Freeman, Kline, ale natáčanie si evidentne užívali a tak sa táto celková uvoľnená atmosféra odráža aj na filme. Vo výsledku milá oddychovka, ktorá síce omieľa len zaužívané klišé a variuje sto krát videné, ale na druhej strane absolútne neurazí. Ako taká neškodná jednohubka určite splní svoj účel. Len tú sentimentálnu romantickú líniu s Mary Steenburgen by chcelo vynechať, je zbytočná, brzí tempo, po chvíľi vyslovene otravuje a v závere ešte aj pôsobí trápne (dvaja starci hádajúc sa o afektovanú ženskú). CELKOVO: 3* ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Žádná pecka typu Hangover pro starší a pokročilé se bohužel nekonala. Párkrát jsem se zasmála, ale celkově je to dost předvídatelné a chvílemi i nudné. Uměle naroubovaná romantická linka a neustálé řeči o velkém kamarádství a bývalých láskách působí nepřirozeně, jakoby i hercům předepsané repliky nešly moc dobře z úst. Nejlepší to bylo ve chvílích, kdy zestárlé kvarteto nic nehrálo a jen si to užívalo (samotná party nebo bikini kontest). Ovšem těžko se mi bude zapomínat na Morgana Freemana v zářivě červeném obleku, ten pohled stál opravdu zato. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Brooklynská čtyřka, nebo jak si říkáte............ Není to dokonalé, ale je to v podstatě pravdivé a smutně veselé. Vlastně jsem se snad ani moc nenudil a to jsem si si ani nemusel vzít nějaký prášek z lékárny. CITÁT - To vždycky když zazvoní telefon, čekáte, že někdo zemřel?........ Není to na pět hvězd, ale je to milé a možná se časem ještě jednou podívám. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Ačkoliv vousatý Sam (Kevin Kline) vypadá mezi kamarády nejstarší, je jeho představitel Kevin Kline z herců nejmladší. (jenik71)
  • Klinova role byla původně nabídnuta další herecké legendě Jacku Nicholsonovi. Ten však dal přednost hereckému důchodu a k účinkování se nenechal přemluvit. (Spiker01)
  • Ve filmu si střihl menší roli uvaděče párty zpěvák populární skupiny LMFAO Redfoo. (Punisher)

Reklama

Reklama