Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (566)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hereckýmu obsazení jsem měl velký očekávání, ale tahle Pařba ve Vegas ve verzi pro doochodce mě moc nebavila. Pár vtipů hlavně ze začátku se celkem povedlo a zdálo se, že tahle čtveřice doochodců předvede nějakou zábavu, ale postupně z toho vyleze úplně obyčejná romantická komedie plná klišé. No možná nejsem pro tenhle film správná věková kategorie. 50% ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Onen feeling těžící z přítomnosti hvězdných veteránů zas tak silný nebyl. V tomto aspektu je na tom mnohem lépe např. Stand Up Guys či Expendables. Těšil jsem se na komedii, v níž senilní dědkové zapomenou na artrózu, seberou své poslední síly a rozjedou to ve velkém stylu. Bohužel párty, kterou rozjeli byla stejně velkolepá jako sraz dvou babiček, které přišly do kavárny na větrníčky. Neustálé žvanění o životních láskách a jejích hodnotách je otravné a během těchto chvil jsem přemýšlel, zda se vůbec jedná o komedii. Vypadá to, že se někomu ze štábu do tohoto žánru nechtělo. Slabý průměr. ()

Reklama

jerry12 

všechny recenze uživatele

70%. Žádná velká bomba, která by vás nenechala zapomenout, ale příjemná komedie se špičkovými herci, vtipná, nenucená a hollywoodsky dojemná. Nic, co byste brali jako posun v kinematografii, žádná revoluce, jen obyčejná tisíckrát omílaná zápletka... ale funguje a potěší víc, než očekáváte. Geniálnější čtveřici byste dali dohromady jen těžko. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Když se v jednom filmu sejdou čtyři oscarová esa, tak to nemusí bezpodmínečně znamenat, že půjde o úspěch, protože vždy může i perfektně obsazený film ztroskotat na suchém a nezajímavém scénáři, což je přesně případ Frajerů ve Vegas, kteří mě i navzdory přítomnosti oněch renomovaných herců nedokázali zaujmout a pobavit natolik, abych jim dal nějaké slušné hodnocení. A když má jít žánrově o komedii, u které se člověk ani dostatečně nezasměje, tak už je vážně asi něco špatně, což je u filmu s takovým hereckým potenciálem škoda. Snímek, který vsadil na jistotu, přičemž to nakonec celkem projel. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to strašně klišovité, strašně předvídatelné, ale já si stejně nemůžu pomoct, tyhle filmy, kde se na stáří dívají trochu z nadhledu, mi prostě sedí. Navíc při tomhle úžasné obsazení, kdy jsem ani netušil, že Kevin Kline má blízko k sedmdesátce, jsem byl prostě nadšený. Zasmál jsem se, pobavil jsem se, příjemně strávený večer. Nic moc víc, ale někdy i tohle stačí. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Film se natáčel v Las Vegas a Atlantě. (Cheeker)
  • Věk čtyř hlavních postav je dohromady úctyhodných 281 let. (Stanley619)

Reklama

Reklama