Reklama

Reklama

Recenze (62)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost! Ubisoft se po Assassin's Creed: Lineage vykašlal na zelené pozadí a do tohohle projektu nacpal víc peněz a sehnal pořádné herce i rekvizity. Čistá akce s pěknou kamerou (nechápu, proč Opaloch natočil Elysium tak strašným způsobem) a nářezovou muzikou. Jediná chyba je, že to nemá aspoň hodinu a půl. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nejdražší hraný kratkometrážní kousek, co jsem asi viděl. Výborné zpracování, výborná akce i napětí, výborně využité všechny vychytávky ze hry Ghost Recon: Future soldier (přes létajícího robotka po neviditelné obleky). Takhle vypadat dvouhodinový celovečerák, tak jsem spokojený jak želva! Pome po něm :) ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Na 25 minutách dokonalé pojetí akce pro milovníky special forces v provedení jednotky Ghost Recon. Hraný krátký film na motivy oblíbené herní série Ghost Recon Toma Clancyho s futuristickými prvky. Filmík se točil v našich lůzích a objektech a vedle scifi výbavičky ghostreconů je k vidění i naše skromná vojenská bojová technika. Režie se zhostili chlapíci, co akci mají v krvi (stojí za akční animovanou Logoramou) a já jen doufám, že se jim dostane brzy možnost natočit něco celovečerního a tak skvěle pojatého jako je tento příspěvek k vydání hry na trh. Pro plné vychutnání videa doporučuji sluchátka a nebo poctivý subwoofer a volume na 12. hodinu. ()

manitu33 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že i "obyčejný" prolog, navíc výrazně časově omezen, předčí kdejaký hollywoodský akčňák. Po 25 minutách jsem si uvědomil, že chci víc, to se mi nestává často. Perfektní akce, zvuk, efekty. Páni režiséři by se měli zamyslet a hlavně inspirovat. PS: nevím proč mi ta chodící potvora lehce připomněla chodící tank ze star wars :D ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Na to, že to má laciný look, tak je to fakt pecka. Jsem spokojený po stránce akční, spousta parádních nápadů a herecké obsazení je úplně v pohodě, akce je přehledná a občas nějaká fajn hláška. // Pár detailů bych dotáhl, chybí pokračování, žádný souboj. // Jinak je to fajnovej kraťas, na amatérské podmínky víc než nadprůměrný výkon. Chci celevečerák! 9/10 PS: P90, pojď mi! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o doprovodný snímek ke hře „Ghost Recon: Future Soldier“, jejíž děj začíná právě tam, kde film končí. Ve filmu je navíc ukryt kód umožňující otevřít ve hře exkluzivní obsah. Zdroj : iDNES.cz (Adrai)
  • Tvorcovia urobili aj vážne úpravy oceliarne. Chceli dosiahnuť toho, aby vyzerala, že tam stojí storočie, aj keď tomu tak nie je. Lokácia si taktiež prešla odlesňovaním, pretože daná oblasť bola kompletne zarastená. (drake31)
  • Natáčení probíhalo v červnu 2011 v České republice, konkrétně například v v bývalé průmyslové zóně Dolní oblast Vítkovice v Ostravě. (Mtwongo)

Reklama

Reklama