Reklama

Reklama

Mansome

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dokumentarista Morgan Spurlok se vydává zjistit, v čem spočívá esence mužství. Jde o knír? Plnovous? Chlupy na zádech? Celý dokument rámují diskuse herců Jasona Batemana a Willa Arneta, které vedou během svého mužného pobytu v lázních - v županech i bez nich. (Gesicht)

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

Kylee 

všechny recenze uživatele

Beard Team USA?!?!... Sorry, guys, ale to je stejný děs, jak ti dva v lázních nebo jako produkt Fresh Balls........ No, je pravda, že spíš než hloubavý dokument o maskulinitě jde o 83 minutový vtip na téma muži (no offense....:) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Spurlock si konečně vybral téma, které je dostatečně obecné a jehož americká podoba je v pohodě stravitelná a porovnatelná s "globálem". Rozhodně se nejedná o cestu do hlubin mužovy duše, ale výborně jsem se pobavil u svérázných referátů z knírů, vousů, plnohousů, vlasů, pleší, příčesků, chlupů, no celkového hairstájlu. Úlet. Co už tak pěkný nebylo, byla lekce metrosexuality. Vypulírovanej Milan Baroš, promiň Milane, mě střídavě dostával do kolen, střídavě mi pumpoval krev do půlek, což mi, nevím z jakého důvodu, dělalo z áčka nedobytnou tvrz. No, to už zase jinde jsme....každopádně, bavil jsem se dobře na neobvyklé téma. PS: Scéna se Spurlockovým knírkem a synem je naprosto skvělá. 75% ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Spurlock je zpět v plné formě povrchního dokumentu, to laciné podbízení co mu prošlo u nedávného Comic Conu je zde ale nesnesitelné a epizodky na téma "někteří lidé jsou divní" nemají žádnou souvislost. K tomu nevtipné duo z Arrested Development rozhodně nepřidává na wow efektu či zábavnosti. S čestnou výjimkou Nejlepší film, jaký byl kdy prodán Spurlock vždy narazí, když se usadí do centra všehomíra jeho vlastního dokumentu. A Mansome mě v tom jenom utvrzuje. 30 % ()

Gesicht 

všechny recenze uživatele

Není to tak propracované jako jiné dokumenty pana Slurlocka (Supersize Me, The Greatest Movie Ever Sold, ...), ale neurazí. Film spíš staví na zábavných situacích a názorech celebrit i podivínů "z ulice". O opravdové podstatě mužství se moc nedozvíte, ale nudit se nebudete. ()

Související novinky

Spurlock a hollywoodská superagentka

Spurlock a hollywoodská superagentka

06.07.2016

Pokud vám jméno Morgan Spurlock nic neříká, zřejmě moc nekoukáte na dokumenty. Režisér Super Size Me, Nejlepšího filmu, jaký byl kdy prodán nebo Mansome o sobě dal naposledy vědět 3D výletem s… (více)

Reklama

Reklama