Reklama

Reklama

Max Payne: The Beginning of the End

všechny plakáty

Recenze (8)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Takto vizerá väčšinou fanušíkovská prvotina. Niekedy ale slabý začiatok môže predurčiť silné pokračovanie, v tomto prípade od tej istej nadšeneckej skupiny s názvom Max Payne: Valhalla. Je zaujímavé sledovať onen kvalitatývny posun. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 8/10 Efekty 1/10/// +původní hudební doprovod, samozřejmě taky potěší že se někdo snaží Maxe alespoň takovouto cestou zfilmovat -nicméně je to hodně amatérské a je to hodně znát, nepotěší ani nízká kvalita obrazu a relativní krátkost/// V době vzniku by to byl čistý průměr, který by jistě udělal radost. Dnes zvláště po zhlédnutí perfektního snímku Max Payne: Valhalla je tohle kousek, který by měl být raději zapomenut./// Celkem 43%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Poslední dobou mi nějak určité clipy nevadí. Sakra, já tomu říkám clipy, kdž jsou to krátkometrážní filmy. No, docela to šlo. Max Payna, mám strašně hrát oba dva díly pc her a dokonce i film mi hezky sednul. Zde je hudba a i určité převedení insporováno hrou, takže mě bavilo určité scény pozorovat a říkat si: Jéé, toto je první level, toto tamten atd. Vyvraždovačky byly natočeny amatérsky, ale pobavily, nic víc v tom není, spíš je to na 2*, ale k nostalgii k pc hrám dávám lepší hodnocení. Raz to celkem pobavilo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Špatně zahraný,s mizerným vizuálem a výběr Paynovské akce vo ničem,ale je fascinující jak se za 6 let dokázali tyhle dva španělský cabrones vymakat,protože jejich pokračování,respektive jinak pojatý příběh Valhalla z roku 2012 je úplně o něčem jiném. 35 % ()

smetyl 

všechny recenze uživatele

Zbožňuju hru a jsem rád že se někdo alespoň vynasnažil převést skutečnou atmosféru hry do filmu. To se v celovečerním filmu Max Payne vůbec nepodařilo. Je to hodně amatérské a přišlo mi že v závěrečné scéně kdy má Max křičet bolestí nad ztrátou se spíš směje. Herecké výkony pod úrovní. Původní huba ze hry samozřejmě špičková! Děj nic moc. Druhá půlka které převádí do filmu začátek hry je o moc lepší než ta první kde se bezhlavě běhá a střílí. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prvá časť krátkeho filmu dvojici J. E. Loring / G. F. de Oliveira, ktorým jednak chceli vyjadriť svoju poctu pred PC hrou Max Payne a jednak chceli doplniť „absolútny začiatok“ príbehu spomínanej kultovej hry. Na tom krátkom filme je vidieť, že tvorcovia do toho išli s plným odhodlaním a myslia to vážne. Ako sa dalo predpokladať, ten výsledok je veľmi amatérsky. Avšak atmosféru hry MP slušne reflektuje. Slušný pokus, ktorý však kráča v detinských topánok. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Atmnosféra tam bola, ale efekty, herci a dabing ešte horší ako v prvom krátkom filme o Maxovi. Bolo vidieť že je to úplne iná produkcia a zvuky, komixy z hry vôbec nezapôsobili. 2/10 ()

Reklama

Reklama