Reklama

Reklama

Max Payne: Valhalla

všechny plakáty

Recenze (36)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

No ja neviem... podo mnou je (zatiaľ) 7 oslavných komentárov, z ktorých 5 sa premúdrelo venuje tomu, že je to lepšie ako "starší", plnohodnotný film s Wahlbergom. Nikomu však nevadí, že Maxa Payna tu stvárňuje debílek vyzerajúci ako z nejakej španielskej telenovely?! Hlavne, že to má scénky presne podľa hry, že? Čo na tom, že sú bezhlavo a samoúčelne naskladané... OMFG. Hru som samozrejme hral (inak by som si nedovolil niečo tu písať) a bola kvalitná, ale toto mi príde iba ako taká milá, amatérska, bonusová blbinka, ktorá je miestami vyložene trápna. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Naprosto jedinečný amatérsky film, ktorý približuje atmosféru a obrazotvornosť pôvodnej PC hry možno efektívnejšie, než profi celovečerňák s Wahlbergom. Je to vlastne hraný krátkometrák hry, ktorý je obrazovým spracovaním úplne verný originálu. Ajkeď je to režisérsky i herecky nedotiahnuté, na fan film je to naprostá špička. 80% | HD, THX, EN DTS | ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Efekty 9/10/// +představitel téměř totožný jako Max, neříkám vzhledem ale rozhodně tím jak to zahrál, je to naprosto věrné a přesné jako hra, přesto to dokáže překvapit, perfektní zpracování, původní hudba, povedený střih -vůbec by mi nevadilo kdyby to mělo alespoň půl hodiny, škoda že je to tak krátké/// Na rovinu, takhle měl vypadat film Max Payne. Ne že by ten film, který zmiňuji byl špatný, ale rozhodně nebyl moc věrný své předloze. Tento jí je a tak je to pro fanouška hry něco jako pro fotbalového fanouška kdyby vyhrál jeho tým. Možná splněný sen, možná "jen" parádní podívaná./// Celkem 90%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Tak jak jsem psal k předchozímu minifilmu z r.2006, tak toto je mnohem lépe provedenější, ikdyž některé záběry jsou znova natočeny, tak vyvraždovačky jsou na tom lépe, hutné spomalovačky, je vidět, že zde byla lepší snaha, vše lépe vypadalo, bavilo mě to o dost víc jak předchozí minifilmík. Nic víc v tom není, ale zde se přikloním k té čtvrté hvězdě. Hezky natočené, pobavilo to. Už jen k nostalgii k skvělým pc hrám o Max Paynovi. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Jo:-) Nebylo to špatné. Max Payne mě vždycky bavil. A tohle bylo hezky podané. Efekty dobré, doprovodný soundtrack perfektně ladil. Jen při sestřelení nepřátel byli některé ty efekty průhledné. Bylo vidět, že nepřítel neutrpěl zranění, jen prostě lehnul a okolo vytříkla krev. Jinak moc hezké. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dneska mám štěstí na skvělý krátkometrážní filmy! Jako oddaný fanoušek prvního hráčského dílu jsem nadšen z toho fanouškovského zapálení,jako amatérský filmař žasnu,smekám a tleskám efektům,lokacím, kameře i hereckým výkonům.Menším mínusem je určitě lehce telenovelský představitel Maxe Payna,ale nad takovejma malichernostma sere pes. Dokonalý a co víc herní předloze věrný krátkometráž,který mě 8 minut v kuse plavil jako svině a upřímně bych si od těhle maníků nechal líbit amatérský celovečerák podobného ražení. Respekt! 90%. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Fanouškovský kraťas o dost možná nejslavnějším akčním hrdinovi ze světa her. Těchto pouhých 8 minut hravě strčí do kapsy samotný film Max Payne z roku 2008, který jsem tehdy považoval za jednoznačně největší propadák roku... ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Fan dokonalost, po které jsem dostal chuť zopakovat si Maxovo první dobrodružství. Tohle ocení jen opravdoví fanoušci prvního dílu, a vzhledem k tomu, že ho mám ve své top 10 na databázi her, nemůžu jinak. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Fanouškovským zpracování strká do kapsy hollywoodský výtvor! Výběrem herce však docela kazí, jinak hodně dobrý, dojem. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

ČSFD Hodnocení 11.7 2016 | 64% | Docela povedený Fan film, hlavní postava mi v malý části samotného Maxe z první hry připomíná. ()

GILLWANDER

všechny recenze uživatele

Oproti celovečernému filmu pohoda. No sfilmovať to by som už radšej žiadnemu režisérovi neodporúčal. Rockstars si aj bez filmového sveta zarobí poriadny balík. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Zpracování věrohodnější než s Wahlbergem. Hlavně se striktně drží počítačové hry a nikam neodbočuje. Potěšil mě loading :), škoda, že je toho tak málo. ()

pabulator 

všechny recenze uživatele

Respekt na fan film velmi zdařilé efekty jistě pár chybiček se vždycky najde,ale myslím že tenhle kousek dává celovečeráku svou atmosférou těžce na prdel. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Pohoda. Fanoušky Maxe určitě potěší. Doporučuju zkouknou kraťas Max Payne: hero a možná si tohodle budete vážit o něco víc. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní doslovné zpracování mé tolik oblíbené hry (herní trilogie) Max Payne se v tomhle případě nijak zvlášť nepovedlo. Jestli šlo o nějakej školní projekt, tak ještě OK, ale jestli ne, tak je to tak neskutečně amatérský, nezáživný a nezajímavý, že si to žádný vychvalování nezaslouží. Je to v podstatě kopírka scén ze hry včetně komiksovýho zpracování. A to nemluvím o tom, že z těch 8 minut, který to má, jsou cca 2,5 minuty titulky. Představte si, tolik lidí na tom pracovalo.. a není to nikde vidět!! ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Atmosféra skvělá, efekty skvělé, napodobení hry skvělé. Ale ty herecké výkony - bože můj to je jako něco z The Room. ()

Reklama

Reklama