Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Killingjoke 

všechny recenze uživatele

Původně jsem to tak nechtěl, ale prostě se nedokážu ubránit srovnání... Tahle minisérie jednoduše nesahá ani po kotníky původnímu filmu s Faye Dunaway a Warrenem Beattym. Další průser je, že původní film patří k mým velmi oblíbeným a Faye dokonce k nejoblíbenějším herečkám... Doufal jsem, že si tenhle seriálek udrží jistou důstojnost. Jenže je zde absolutní absence jakékoliv atmosféry, kterou na gangsterkách tak miluju. Prostě každičký záběr (krom kostýmů a aut) smrdí současností až na půdu a třicátá léta se rozplynou jako kouř ze samopalu. Scénář tuctová záležitost s nepochopitelnými scénami předtuch a halucinací Clydea. A nevěřím, že to i dnes nešlo natočit mnohem stylověji, smysluplněji. Holliday Grainger nelze srovnat s Faye Dunaway, tatam je lascivní avšak velmi sexy Bonnie, kterou jsem si tak zamiloval. Emile Hirsch pak nemá štramácký šarm Warrena Beattyho. Jediným, kdo se mi ve své roli celkem líbil byl dnes už pomalu veterán William Hurt, který prostě umí. Jak jsem řekl, nemůžu se ubránit srovnání a tahle minisérie, i když není přímo kino filmem, potvrzuje důvod, proč by legendární filmy a příběhy neměly dostávat svůj remake a když už náhodou ano, je potřeba uchopit látku mnohem lépe... ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Již několik let si vedu seznam žádaných filmů a v menší míře tam mám také seriály. Poslední dobou jsem se díval prakticky jen na filmy. Ale nedávno jsem se rozhodl, že po dlouhé době sáhnu i po nějakém seriálu ze seznamu. A zpočátku jsem chtěl zvolit seriály, které mají málo dílů a dají se rychle zhlédnout celé. I kvůli délce jsem zvolil Bonnie & Clyde. Někdy před covidem jsem viděl muzikálové verze v Plzni a v Karlíně. Ale žádné filmové či seriálové zpracování ne (nebo aspoň si to nepamatuju). Tento počin je pro mě lepším průměrem. Myslím, že to bylo zbytečně natahované, bohatě by stačil film s běžnou stopáží 1,5 hod. Ale dobré byly herecké výkony. Například Bonnie (Holliday Grainger) ani Clydea (Emile Hirsch) jsem zatím moc neviděl. Ale myslím si, že notoricky známé zločince, kteří byli jakýmisi celebritami (podobně jako později sériový vrah Ted Bundy), ztvárnili velmi dobře. Z vedlejších rolí se mi nejvíce líbila novinářka P.J. Lane v podání Elizabeth Reaser. Potěšilo mě taky obsazení Sarah Hyland (Blanche Barrow), kterou znám z výborného sitkomu Taková moderní rodinka. Naopak celkem nevýrazný mi přišel Frank Hamer (William Hurt) Zajímavé byly i občasné Clydeovy vize. Dobrý byl také poměrně velký počet mrtvých. Ale scénář mohl být lepší. Na druhou stranu celkové režijní zpracování nebylo úplně špatné. Jen bych uvítal více akce (zejména přepadení bank). ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na televizní mini sérii solidní záležitost,která sice vyloženě nenadchne,ale zároveň neurazí a divákům neznalým klasiky přinese to co by měla.Osobně mě nejvíc mrzí absence silnější atmsoféry a hlavně v první díle větší tah na branku.Zahrané je to každopádně dobře,jen je škoda,že Hirschův Clyde je v celé sérii až třetí nejvýraznější postavou.Za druhý díl,který už celkem frčí a disponuje i atmosférou je to za slabší 4.Možná až se konečně dopracuji k verzi s Beatym,dojde k přehodnocení...70% ()

Mlle 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jde o velmi dobré zpracování poněkud unylého a nepříliš rozšafného příběhu dvou ztracenců z dělnických slumů amerického středozápadu. Dialogy jsou vtipné, hudební doprovod excelentní. Legendě bylo učiněno zadost rafinovaně příjemným, teatrálním způsobem. Přesto, má-li se filmová podoba alespoň trochu držet reality, nezbytně se dříve či později rozplyne v impotentním nedostatku životní náplně, jež je fatální jak pro skutečný život, tak pro atraktivitu filmového příběhu. ()

Drtic 

všechny recenze uživatele

Verziu Bonnie a Clyde z Warrenem Beatty a Faye Dunaway s týmto rozhodne porovnávať nebudem pretože majú pramálo spoločné. Zbytočne nudné Clydove príbehy čo bolo pred tým než stretol Bonnie zaklincovali nepochopitelné a nevhodné vidiny, predtuchy ktoré ho bohužial sprevádzali po celý čas. Celý príbeh, ale plynul bez toho aby nejako viac zaujal nejako výrazne tomu nepomohla ani Holliday Grainger ktorá sa tu sice ako Bonnie našla, a to aj ako rozpravač u Hirscha to bolo trochu horšie. O akčné scény, prestrelky nieje núdza niektoré boli dokonca výborne zvládnuté, ale chýbalo tu viac näpatia možno keby sa s toho urobila plnohodnotná miniséria odstranili sa Clydove vidiny dej sa urobil trochu viac temnejším, a celkovo sa to viac natiahlo tak by ma to možno aj viac zaujalo takto to len pôsobí ako ďalší projekt ktorý rýchlo utiekol, a nevyužil svoj potenciál. Aspoň, že sa to nesnažilo hrať na city, a koniec bol výraznejší než by sa zdalo. Zo dve vety aby sa pochopilo aké, že to boli Bonnie a Clyde legendy boli stručné a výstižné. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě na místech Donaldsonville, Baton Rouge a Port Allen. (noelcoward73)

Reklama

Reklama