Reklama

Reklama

Virus lásky

  • Velká Británie Prey
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Velká Británie, 2011, 8 min

Obsahy(1)

Frankovi domluvil jeho nejlepší kamarád rande naslepo, chudák však neměl nejmenší tušení, co mu v restauraci naservírují. Brzy bude nebohý Frank na úprku, zatímco se Londýnem bude šířit děsivá nákaza, jež promění nakažené lidi ve vraždící sex-maniaky… (oficiální text distributora)

Recenze (10)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Třetí film Bloody Cuts a tentokrát velmi podařený... v pár minutách napěchováno mrazivé napětí s výbornou lekačkou..herci sice nejsou z těch nejlepších ( spíš teda ten Patyzón v hlavní roli se mi nelíbil) a ani závěr se moc nepovedl..ale v rámci tvorby Bloody Cuts jde o výborný snímek ( od nich doporučuji Dead Man´s Lake a naprosto famozní Suckablood) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chlapi dávejte si bacha, co sbalíte v baru nebo diskotéce, protože se vám může taky klidně stát, že dopadnete stejně, jako hrdina tohoto snímku…Virus lásky – takový název dostal tento snímek a pokud přežijete lehce zmatený úvod (který mi lehce připomínal moje stavy po návratu z hospy…) dostaví se docela zajímavý, ponurý námět (i když ne zrovna originální), který vyvrcholí slušným závěrem – ten jistě uspokojí diváky a i díky němu dám lehce nadprůměrné hodnocení (60%). Jinak Jessica Blake (jako Banshee) je vskutku pěkná děva… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Muži sú svine(?) a ženské si to vždy zlíznu. Alebo je to naopak? Zrejmý pokus o mix morálneho podtextu s J-hororom. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Taký ten pocit, keď človeku ktorý sa už narodí s poškodením sluchu napíšešv titulkoch popis že po chodníku klepkajú opätky alebo keď priradíš 5* 13 minútovému kraťasu aj keď tento má 8...chápem frustráciu človeka ktorý svoj kraťas nenájde ale dá sa požiadať o jeho zaradenie do databázy a ozaj jej správcovia reagujú väčšinou pohotovo. Lepšie ako priradiť hodnotenie inému filmu iba preto že má rovnaký názov. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Slušný kraťas, který sází především na překvapivou závěrečnou pointu, ta však pro znalé publikum funguje pouze z poloviny. Přesto děsivé scény, jsou děsivé, flashbacky pěkně nafiltrované a celkově za vizuální stránku zaslouží film pochvalu. Co ovšem pochvalu nezaslouží, je přestavitel hlavní role. Jeho "zděšený" výraz opravdu nemá s přesvědčivým herectvím nic společného. ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Pár minut jsem musel vzpomínat o čem to vlastně je, než jsem začal psát. A o čemže to je? Prej o ničem? No v podstatě ano, i když má to svou světlou chvíli (schválně jestli si to světlo na konci tunelu taky najdete). Když už jsme u toho konce, neslyšeli jste, že by měli v dohledné době přiletět máyové a všechno zničit? A trochu předčasně, šťastný valentýn. ()

Reklama

Reklama