Reklama

Reklama

8 Butterflies

všechny plakáty
Krátkometrážní / Psychologický / Horor / Thriller
USA, 2010, 17 min

Recenze (4)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ve filmu se toho moc nenamluví,takže o to víc musí divák zapojit svoji fantazii aby vůbec pochopil o čem že to je. Stejně si v tom každej najde tak trochu něco jinýho. Je to taková psycho podivnost, takže chápu, že to většině lidem nesedne. Důkazem je i zdejší hodnocení. Já osobně budu chválit. Líbil se mi celkovej vizuál, parádní kamera i zvukovej doprovod. Nemůžu si pomoct, ale mě to fakt sedlo. Nejraděj bych tomu kraťasu napálil 5 hvězd abych mu zvedl hodnocení.,které spostu lidí odradí. Ale budu objektivní a dávám 4 hvězdy. PS: I ty 4 hvězdy zvedli hodnocení o 4 %. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si představuju pořádný výplach mozku a to nejen co se samotných tvůrců a aktérů týče, ale diváků. Hlavně se na to nedívejte, trpíte-li sami nejrůznějšími depkami! Jasně žádné zázraky se zde nekonali a pod vlivem návykových látek si to užijete stokrát víc, ale takhle by měl vypadat amatérský psychologický kousek, který mě dokáže opravdu zaujmout a ještě se k němu určitě někdy vrátím. Každému však podle vkusu, pro někoho to bude jen nehorázná sračka… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niektorý filmový ´´umelci´´ by mali radšej maľovať obrazy. Vo vizuálnom poňatí je plus aj mínus. Teda, ako kde. Vo filmovom umení je to ,,fifty fifty,, a preto sa takéto odozvy nejakého žánrového štýlu stretnú buď s prijatím, alebo takmer nenávistným opovrhovaním. Ja som tam ako fifty fifty, teda o čosi nižšie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bohužel se musím přidat ke skupině těch, kteří tenhle film moc nemusí, nechápou anebo se jim prostě nelíbí. Je to celé jako nějaký drogový trip, ale s tím, že si tvůrci vzali těch drog jen málo, aby byli ještě trochu při smyslech. Já si nemyslí, že horor stačí udělat těžko pochopitelnými záběry a kontrastní černou, která sem tam přejde do barvy. O tomhle horor není, i když to třeba nějaký ten pocit stejně vzbudí. ()

Reklama

Reklama