Reklama

Reklama

Magické stříbro - hledání kouzelného rohu

  • Česko Magické stříbro 2 (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Po nekonečně dlouhém podzimním spánku se modří skřítci probudili do té nejchladnější zimy, jakou kdy zažili. Malé údolí s hospodářstvím, kde žijí červení skřítci, je ohroženo obrovským ledovcem. Lidé už údolí opustili a červení skřítci budou muset brzy udělat totéž. Dokáže královna Fjellrose pomoci Drengovi, králi červených skřítků? Královna Fjellrose věří dávné pověsti o magickém modrém rohu, který dokáže změnit počasí. Před dávnými lety byl roh ukryt v útrobách Šedé hory. Když se ho královně podaří najít, bude moci změnit počasí a nechat ledovec roztát. Ale modří skřítkové nesdílejí její odhodlání a s plánem naopak nesouhlasí. Když byl totiž roh použit naposled, způsobil katastrofu. Navzdory protestům se ale Fjellrose a Drenge vydají na výpravu za legendárním rohem. (Film Europe)

(více)

Recenze (5)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Máme tu druhý příběh ze světa modrých a červených skřítků. Je to opět hezké, hlavně dětem se toto dobrodružství bude líbit. Mně už tam přišlo méně té magičnosti, která byla v prvním díle. Ale ta závěrečná píseň „Ta noc vánoční“ je přenádherná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela se mi líbí, jak jsou tyhle pohádky natočeny. Je to celkem profesionální, využívají se hezké exteriéry a celkově hezká místa, dokonce i ta fabrika do toho nějak zapadá. Příběh je takový banální, je to jen honička za kouzelným předmětem, ale pro děti je tohle docela snesitelné, jen se k české verzi asi nedostanou. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru slabšie ako jednotka, a to aj keď sa na to pozriem očami detí. Námet ako i dejová linka nepriniesli nič nové, iba osvedčenú schému detského dobrodružstva. Aj to poučenie na záver sa mi zdalo slabšie ako v jednotke. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první norský 3D film. (Azurose)

Reklama

Reklama