Reklama

Reklama

Magické stříbro - hledání kouzelného rohu

  • Česko Magické stříbro 2 (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Po nekonečně dlouhém podzimním spánku se modří skřítci probudili do té nejchladnější zimy, jakou kdy zažili. Malé údolí s hospodářstvím, kde žijí červení skřítci, je ohroženo obrovským ledovcem. Lidé už údolí opustili a červení skřítci budou muset brzy udělat totéž. Dokáže královna Fjellrose pomoci Drengovi, králi červených skřítků? Královna Fjellrose věří dávné pověsti o magickém modrém rohu, který dokáže změnit počasí. Před dávnými lety byl roh ukryt v útrobách Šedé hory. Když se ho královně podaří najít, bude moci změnit počasí a nechat ledovec roztát. Ale modří skřítkové nesdílejí její odhodlání a s plánem naopak nesouhlasí. Když byl totiž roh použit naposled, způsobil katastrofu. Navzdory protestům se ale Fjellrose a Drenge vydají na výpravu za legendárním rohem. (Film Europe)

(více)

Recenze (5)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Máme tu druhý příběh ze světa modrých a červených skřítků. Je to opět hezké, hlavně dětem se toto dobrodružství bude líbit. Mně už tam přišlo méně té magičnosti, která byla v prvním díle. Ale ta závěrečná píseň „Ta noc vánoční“ je přenádherná. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru slabšie ako jednotka, a to aj keď sa na to pozriem očami detí. Námet ako i dejová linka nepriniesli nič nové, iba osvedčenú schému detského dobrodružstva. Aj to poučenie na záver sa mi zdalo slabšie ako v jednotke. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela se mi líbí, jak jsou tyhle pohádky natočeny. Je to celkem profesionální, využívají se hezké exteriéry a celkově hezká místa, dokonce i ta fabrika do toho nějak zapadá. Příběh je takový banální, je to jen honička za kouzelným předmětem, ale pro děti je tohle docela snesitelné, jen se k české verzi asi nedostanou. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první norský 3D film. (Azurose)

Reklama

Reklama