Reklama

Reklama

Pinky

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Komedie
Japonsko, 2012, 3 min

Režie:

Takena Nagao

Scénář:

Takena Nagao

Kamera:

Takena Nagao

Hudba:

Takena Nagao

Recenze (6)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Viděli jste někdy nějaký plastelínový film od Lee Hardcastla? Ten točí filmy, které jsou mnohdy velmi brutální, ale přitom neskutečně zábavné a dokonce se občas objeví i náznak hlubších myšlenek (byť mnohdy zaházené tunou střev a jiných orgánů vyrobených z modelíny). Jinými slovy, je to přesně to, co by pravděpodobně chtěl být tenhle film, taky je z plastelíny, je tu mnoho krve a jakási školačka v růžovém, ale jako celek to nedává příliš smysl a děj je pravděpodobně přidán jen proto, že vytváření gore videa bez kontextu by působilo úchylně stejně, jako sbírka ostříhaných nehtů nalakovaných na modro-růžovo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nutno dodat, že tohle je jeden z nejslabších Nagao(vých) krátkometrážních, plastelínových kousků. Pokud chcete plastelínovej nářez volte radši od Nagaa kraťas Chainsaw Maid. ()

hanakonochi 

všechny recenze uživatele

Takena Nagao naozaj nie je pre každého. Jeho krátkometrážne filmy s figúrkami z plastelíny sa rokmi zlepšujú, sú vtipné, zábavné a so správnou dávkou nadsádzky. Najviac som sa pobavil pri paródiách na zombie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Takena Nagao a jeho plastelínové Pinky by nebylo vůbec špatné (tedy pro milovníky jeho plastelínové morbidní zábavy), kdyby tento short trval o něco kratší dobu. A to je co říct, když to pomalu nemělo ani celé ty tři minuty. Ten zdlouhavý závěr byl absolutně k ničemu a zkazil mi předešlý „prožitek?“. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Doba, keď internet riadi sociálne cítenie ľudí, je tento ,,milý,, kraťas vzorovým príkladom. Chcel by som vedieť, koľko dostali lajkov. ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Z toho čo som videl sa jedná o doposiaľ najslabší Takenov výtvor. Veľmi pomalé a neoriginálne, bez zaujímavých audio-doplnkov a len s jednou slabučkou vraždou. ()

Reklama

Reklama