Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sestry Elinor (Ashley Williams) a Marianne (Marla Sokoloff) Dashwoodovy se dostanou do těžké životní situace poté, co je jejich otec zatčen FBI za zpronevěru. Jejich majetek je obstaven a na sestrách zůstává finanční péče o mladší nemocnou sestru Margarett. Kvůli neblahé pověsti jejich otce se však setkávají pouze s odmítáním. Elinor i přes své vzdělání a inteligenci přijímá místo pomocné síly v místních lázních, zatímco Marianne pod falešným příjmením získává práci u kopírky v jedné prestižní firmě. Citově založená Marianne umí míchat úžasné pleťové krémy a mléka, které Elinor nabízí v lázních. Dívky by tak mohly opět získat majetek. Tento nápad jim však chce ukrást lstivá majitelka lázní. Sestrám Dashwoodovým přispěchají na pomoc pohledný Brandon a právník Edward, kteří budou bojovat nejenom proti nespravedlnosti, ale i o dívčina srdce. (ma883)

(více)

Recenze (4)

Ivusha 

všechny recenze uživatele

To zas byla ptákovina. S románem Jane Austenové to má společná pouze jména postav, that's all. Pokud máme mluvit o herectví, to tam není. Co tam ovšem je? Blbost. Blbost hlavních hrdinek, dialogů, scénáře a vlastně všeho. Mé cynické já dává hvězdičku za to, že se zasmálo.:-) Chudák Jane, ta se určitě převrací v hrobě. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Moderní filmová variace klasického románu Sense and Sensibility s naprosto přestřeleným koncem, z kterého musí být znechucené i zapřisáhlé milovnice kýčovité romantiky. ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Jasně, Jane Austen převedená do součastnosti vždycky vyvolává skřípání zuby... Ale není to tak hrozný.. Já na to koukala jako na normání romantickej film, kterej byl celkem příjemnej a hlavně perfektně obsazenej... Ashley Williams je moje nová "girl crush", druhá sestra taky cool... A hlavně Nick Zano! Fešák!!! A navíc chodí s Kat Dennings... A tím pádem je prostě úplně boží! A mě se to prostě celkem hezky koukalo... :) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama