Reklama

Reklama

Řetězy

  • USA Chains
všechny plakáty

Obsahy(1)

"Území nikoho" na jižní periferii Chicaga. To je místo nenávistného a zuřivého boje dvou konkurenčních gangů. Domovské právo si tu přisvojila banda, která se jmenuje "Řetězy", a v jejímž čele stojí "Plukovník". Ten je však zákeřně zavražděn Gecterem, členem nepřátelského gangu. Doutnající jiskra se tak okamžitě rozhoří zničujícím plamenem ještě krutější a bezohlednější války. Členové gangu "Řetězy" si počínají jako nepříčetní: zaslepeni krvavou pomstou pronásledují Gectera a jeho komplice. Do tohoto stavu smrtelného nebezpečí se nečekaně a proti své vůli dostávají i dva páry cizinců, kteří brzy pochopí, že jestli chtějí toto peklo přežít, musí začít bojovat jako nikdy předtím... jinak nadcházející noc nepřežijí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

choze 

všechny recenze uživatele

Tohle mě ve videopůjčovně zcela minulo a dohnal jsem to až s třicetiletým odstupem. Scenáristicky unylá, nenápaditá a natahovaná obléhačka s minimem akce, která taky není nijak zajímavá. Pochválil bych jen výpravu a atmosféru. Na tohle téma zkuste mnohem lepší Rozsudek noci. ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Akční filmy o pouličních gangech či o světu na pokraji anomie jsem měl vždycky rád, ale toto působilo na mě dosti po většinu času až neakčně a herecké výkony též nebyly nic moc. A navíc se tam po většinu času jen schovávalo. ()

70s80s90s 

všechny recenze uživatele

Absolutne nerozumiem hodnoteniu nad 70% a to zeriem becka z tej doby. Nocnou atmosferou podobajuce sa na Utek z NY. Nahanacka o prezitie v prostredi gangov velkomesta. Ale inak nuda. V totoznom roku tocil Pyun svojho Cyborga a v oboch snimkoch je pouzita klasicka string synth budba od Bassinsona. ()

Reklama

Reklama