Reklama

Reklama

Scavengers

  • USA Space Soldiers
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Posádka lodi Revelator se živí drancováním lodí zničených v bitvách. Rozhodně se nestydí za to, že patří k cechu Mrchožroutů (Scavengers). Jedna velká vesmírná bitva právě probíhá v srdci silné říše a tak se posádka vydává na místo, aby zde byli jako první. V jednom z vraků objevují podivné zařízení, které přivezou na svou loď. Jenže v systému se náhle objevuje jiná loď, jejíž kapitán touží získat zařízení také. A to za jakoukoliv cenu. Začíná tak závod s časem, protože zařízení není kompletní a je třeba získat jeho další části. (zipacna)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

zipacna 

všechny recenze uživatele

Pokud jste fanoušci space-opery a po skončení filmu si dáte chvíli času o něm přemýšlet, možná si řeknete, že to zase nemuselo být tak špatné, kdyby... Hodně kdyby. Kdyby triky nevypadali jako od někoho kdo je dělá poprvé (navíc někdy před 10 lety), kdyby Sean Patrick Flanery hrál jako člověk, resp. nehrál jako imbecil atd. Já se rád podívám na takováto "déčka", protože space-opera v posledních letech docela umírá. Ale musí to za něco stát. Líbilo se mi zde několik nápadů, líbili se mi obě holky na palubě Revelatoru, sem tam i nějaký vtípek o klonování, ale vcelku to byla sračka v hlavní roli s idiotem, který se snažil hrát neurotika, ale spíš vypadal jako by se bránil tomu, aby se neposral. (30%) ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že se jedná o space-operu a také jsme věděl, že je to hodně nizkorozpočtový kousek. Byl by to fajn film kdyby to mělo pořádný rozpočet. Hlavní záporák, díky kterému jsme se o tom filmu dozvěděl hrál jako kdyby měl neustálou křeč a absták. Efekty stály zaprd ale to se dalo čekat když to nedělalo pořádnýs tudio a nebyly v tom prachy :) Je toho filmu škoda protože příběh nebyl úplně špatný. Nedá se nic dělat. Za generátor chaosu dávám jednu hvězdu. 15% ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama