Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Festival Kamera OKO Ostrava 25.9.2012: Dánská vztahovka, která by mohla být natočená kdekoli, hlavně teda v Itálii. Nicméě se toho chopili Dánové a hezky vyobrazují vztak matky a syna. Kdy matka je typickou krkavčí matkou a nedovolí svému synovi (který je 4 větší než ona - kulturista) vůbec nic a zejména vlastní život. V téměř 40ti letech se ovšem Mazel rozhodne se vymanit a někteří to těžce nesou. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Takový velký mazlík pod vlivem takové malinké a drobné maminky, která mě během filmu tolikrát naštvala, že jsem ráda, že si takový velký kluk konečně uvědomil, čím chce být, až bude velký. Spokojeným partnerem bez dohledu své hysterické a praštěné citové vydíračky. Ten příběh si mne pěkně omotal kolem prstu a tak rychle to uteklo.. Moc pěkná podívaná na svalouše lovícího Asiatky.. Nebo spíš loveného..? :) ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem depresivní dánské drámo a přitom je to docela romantický film. I když jde vlastně jen o osamostatnění osmatřicetiletého introvertního meganamakance film rozhodně nenudí a přál jsem mu, aby ke štěstí přišel. Výlet do Thajska tomu hodně pomáhá a hned je to o dost zajímavější. Musím uznat, že jsem byl docela nervózní, jak proběhnou ty rozhodující konfrontace s panovačnou matkou, ale film se jim celkem vyhýbá, nejde na dřeň a hysterických výlevů nás naštěstí ušetřil. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ano, najít kulturistu, který není úplné herecké dřevo, je terno. To pak nikdo nepřemýšlí, jak předvídatelně byl vykonstruován scénář, a že by se ten příběh klidně obešel bez výletu do Thajska. Ale nečím svůj vlastní kraťas autor natáhnout musel, když ho chtěl dostat do kin. Psychologické drama patologického vztahu matka-syn není nijak vyhrocené a Thajsko tu funguje pouze jako kulisa plná klišé. Výsledek není špatný, ale také nijak zvlášť povedený. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Milionkrat obohraty pribeh o plachom chlapikovi, ktory aj v pokrocilom veku zije stale s mamou a boji sa osamostatnit. Netradicnym aspektom je, ze to nie je chlapik s velkou nadvahou, ale giganticky namakany kulturista. A tou druhou vecou, ktorou sa tento film odlisuje je to, ze je natoceny tak civilne az pôsobi ako dokument. Na jednej strane vdaka tomu jednotlive sceny nefunguju az tak dobre ako by fungoval klasicky film s kvalitnymi hereckymi vykonmi, ale na druhej strane tato artovo dokumentarna forma ma tiez nieco do seba a niekolkokrat som v uzase sledoval, co sa deje. Vysledok je taky zvlastny. Druhykrat si film nepozriem, ale za jedno pozretie stoji. 7/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)
  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)

Reklama

Reklama