Reklama

Reklama

Smrtelná aliance

Trailer

VOD (1)

Bývalý příslušník amerického námořnictva Henry se uchýlí do lesů na americko-kanadských hranicích, aby se vyrovnal se svojí minulostí. Ta ho ale dožene v podobě Claye, který má s Henrym nevyrovnané účty a chce ho zabít. Oba muži však budou muset čelit i jinému nebezpečí. Lokalitu, ve které se nacházejí, totiž plánují využít pašeráci drog v čele s Xanderem. Henry a Clay se tak musejí rozhodnout, jestli překonají vzájemný spor a postaví se společně nepříteli, nebo se nechají pohltit vlastním konfliktem... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

bourec 

všechny recenze uživatele

Až do roku 2000 točil Peter hyams v pohodě skousnutelný,a někdy i mírně nadprůměrný filmečky(akce,thrillery),občas dokonce obsadil i známý,ne-li slavný herce.Ale byla jiná doba.V současnosti už spousty režisérů ze skupiny kterou právě Hyams reprezentuje,vodpadla úplně,nebo točej srágorky.Enemies closer je celkem solidní kus,kterej by před dvaceti lety dopadnul a vypadal určitě jinak,ale v možnostech,který režisér měl,je to v pohodě.A Van Damme.Toho záporáka si střihnul fakt s chutí,a i když zub času i na belgičanovi nechal stopy,tak za tuhle roli bych dal asi čtyři hvězdy.Ovšem zbytek týmu dost děs,asi to chtělo někoho,kdo v bitkách nebude vypadat jak motovidlo.Nakonec zakotvim na třech lepších hvězdách.60%. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Chacha, Van Damme s příšerným hérkatem se na starý kolena snaží přehrát do rolí démonických padouchů po vzoru svýho předchozího ucházejícího výkonu v EX.2, ale to co předvádí zde je vzorovým příkladem špatnýho způsobu, jak hrát démonický padouchy, hraje tak špatně, až je to vlastně zábavné...jeho jakože výraz psychopata s průpovídkou "ten blbej benzín" (nebo tak něco - byl v tom ale benzín) budí tak útrpný smích, že si jen myslím, budiž mu filmový brak lehký. Rejža Pítr Hyjams to s Van Dammem opravdu brzy dopracují do zaslouženého filmového odpadu, odkud již není návratu - jen tak dál kluci - je to švanda! ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Vyšinutý JCVD? Tak to tu ešte nebolo. Dobrý trilerík v peknej prírode so sympatickým JCVDovským obsadením. V hlavnej úlohe prekvapil Tom Everett Scott, ale dalo sa mu uveriť. Keby chceli, mohlo to byť lepšie. Hyams má síce dávno svoje lepšie roky za sebou, ale mohol sa pochlapiť, samozrejme by musel mať po ruke lepší scenár. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Záporne rolu Žán Klodovi tuším sedia viac ako tie kladne. V tejto slušne natočenej bečkarine ma bavil ešte viac ako v Expendables 2. Peter Hyams netočil celý čas sračky ako poslednú dobu a niečo s toho dobrého sa podarilo pretlačiť aj do tohto filmu. Záporná rola je teda dosť dobre obsadená, Žán Klod si tu s chuťou hláškuje, aj keď jeho vlasy sú o niečo horšie. Na druhej strane Tom Everett Scott a Orlando Jones vytvorili celkom slušnú protiváhu a dobré dou. Celý film je jedna nočná a tak trochu denná prehliadka lesov, ale napriek tomu sú akcie a aj choreografia dosť dobre zvládnuté. Menšie zvraty sa tu tiež nájdu. Určite jeden s tých lepších filmov od JCVD a za seba hovorím, že aj od Hyamsa. 60% - 3* ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No, je to klasická blbůstka s přiblblou zápletkou o spadlém letadle do jezera a balíku heráku uvnitř po kterém jdou mafošové. Ty vede vskutku charismatický vůdce Xander. Maj ale tu smůlu, že zrovna spadlo do rezervace kde rangerem sbírajícím prázdné plechovky od piva a limonád je bejvalej člen SEALs, kterej si tu líže v lůně přírody rány z poslední zbabraný mise v Afghánu. To je ta blbounká kostra příběhu. Hlavní hrdina a posléze jeho kumpán mi nebyli zrovna sympatičtí. Ale fakt jsem nemohl z Jeana-Clouda-Van Vegana :-))). Fakt je to asi The best záporák roku 2013. Navíc to zrzavý páčo a červená kamizola kanadské jízdní a ta jeho anglina s nezaměnitelným francouským přízvukem:-))))). Tenhle důchodce si ze sebe udělal slušnou prdel a já to velmi oceňuji. V mnou naposledy s ním viděném jakémsi post-apokalyptickém snímku, také né moc starém (komentoval jsem jej, ale za boha vám neřeknu název) se bral vážně až moc... Takže za mně jsou to zcela jasně 3 eko lesní jahůdky ! * * * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Yardak)

Reklama

Reklama