Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja priatelia z detstva sa v dospelosti opäť stretnú a rozhodnú sa pomôcť si navzájom v snahe získať si ženu svojich snov. Chris (Ivan Sergei) sa chce oženiť so židovským dievčaťom Allison (Jennifer Love Hewitt). Je presvedčený, že pre neho je tou pravou a keď sa mu to podarí, bude s ňou žiť až do smrti. Adam (Joel David Moore) sa pripravuje na svadbu s Hannah (Jamie-Lynn Sigler), no na rozdiel od Chrisa so svojou nastávajúcou spokojný nie je. Chris ho požiada, aby mu pomohol pretvarovať sa a vystupovať ako Žid, aby s ním Allison išla na rande. Toto rozhodnutie vedie k stretu kultúr a k rozpútaniu chaosu ako sa patrí! (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Komediální céčko s velmi úzce vyprofilovanou skupinou diváctva. Nebude se to líbit Židům, ale možná se to bude líbit lidem, které Židé štvou. Bavilo mě, jak se Avi Rosenberg vykrucoval, když ho JLH (mimochodem, v některých záběrech tu vypadá už fakt "staře") chtěla fiknout. Dobré bylo i instruktážní video o obřízce. Ovšem půlka s Adamem mě vůbec nebavila a konec, kdy si zase všichni hezky po americku v nejméně vhodnou chvíli chtějí popovídat o svých životech, připomínalo vyšeptalé díly Prciček -taky byly tak trapné. Prostě celý film v duchu reklamy na novou vaginu, kterou uvidíte (tu reklamu!), když neutečete příliš brzy od závěrečných titulků. A viděl někdo z vás v něčem hrát Ivana Sergeie? ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ok, tohle je vysloveně slabší záležitost, ale vážně narvaná all time tv favority. Takže je tu krásná a roztomilá JLH, její parťačka z Ghost Whisperera Camryn Manheim, její kámoška z Hot in Cleveland Wendie Malick, Nicollette Sheridan ze Zoufalek, Ivan Sergei z Agentů podsvětí a v neposlední řadě Jon Lovitz, veterán od dob Ženatého se závazky. Víc bych v tom nehledala, nízkorozpočtová nekorektní komedie pro ty z vás, kteří rádi nekorektní komedie s povědomými tvářemi. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama