Reklama

Reklama

O falešných muzikantech

(TV film)

Obsahy(1)

Televizní adaptace moravské legendy o hradní paní Zuzaně, která v nerovném boji zvítězila nad loupežníky ženským důvtipem... Bylo, nebylo. Ale vlastně muselo být, když si do dneška všichni vyprávějí o chytré a krásné paní Zuzaně, která v nerovném boji zvítězila, neboť, kde jí chyběla síla muže, obratně nastavila ženský vtip. A stalo se tak na hradě v Boskovicích, v čase, z něhož nám vítr přinesl tu neustále vzpomínanou pověst… Klidný život dvořanů na hradě Boskovice naruší příjezd nového halasného souseda. Cizinec se představí jako rytíř Jan Puška a drze se pokouší okouzlit vdanou hradní paní. Chytré paní Zuzaně jsou ale „rytíř“ i jeho družina falešně hrajících muzikantů okamžitě podezřelí. Rozhodne se na ně nalíčit past… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Co tady děláte ?? Proč nic neděláte ?? Tak dělejte !!" ;) Sokolovského boskovická povídačka se sama věší na Provázku brněnského ochotnictva.. Sem tam slušný dialog hrající si se slovy mnoho nezachrání.. ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, já tvrdím, že v jednoduchosti je krása, ale tady to poněkud přeťápli. Skutečně jednoduchá, byť líbivá pohádka, ale asi těžko zaujme. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama