Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dvou bratrů, které rozdělila jedna žena. Špičkový neurochirurg utápějící se v bludném kruhu operací, alkoholu a milostných avantýr a jeho horkokrevný bratr, který se vrátil z české mise v Afghánistánu, vychovává dvě dcery, ale prohrává svůj boj s dluhy a návratem k normálnímu životu. A všechno to řídí jejich matka. Jejich osudy se prolínají s dalšími postavami kolegů, spolubojovníků, kamarádů, všichni však mají něco společného. Každý se totiž někdy zachová jako všivák... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (330)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Film, jenž se dočkal třinásobného odložení premiéry v součtu asi 18 měsíců, prostě nemůže klapnout. Největší chybou je přehuštěnost motivy. Jenom příběh zlodějíčků Hádka s Mádlem by vydal na samostatnej film, a že Mádl prostě opět zahrál výborně. Je tam moc postav a tím příliš náhod. Objeví se tam několik vysvlečených hereček (Keresteška, Vilhelmka, Vořech a ta její kámoška z dízy), ale víc nahá je tu opět jen miss big boobs Aneta K., která jde za kariérou poměrně nekompromisní cestou už od Poupat. Kdyby se míň svlíkala, hezká je dost. Ze všech těch blbostí a drobných blbostí mě nejvíc naštvala jediná - pan režisér a scenárista se asi dost koukal na M.A.S.H - tam totiž taky řešili, že mají málo rukou a musí selektovat pacienty, kteří mají šanci přežít. Krásná ukázka, jak se taky dá zazdít vysokej rozpočet. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co chtěl autor říci. Slepenec nezáživných scén, plno zbytečných postav a režisérovi se daří jen neskutečný guláš ke konci. Po půlce filmu se snaží rozbředlou nudu prokládat flachbacky, které se míjejí účinkem a filmu nijak nepomáhají. Jakoby někdo uchopil třicetiminutový nápad a potřeboval jej natáhnout do celovečerního filmu, bohužel tím nejhorším způsobem.....3/10 ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Neučil se Roman Kašparovský i a reklamách? Některé vizuální nápady jako kdyby vypadly z Jakubiskova Post coitum. Je věčná škoda všech těch tragédií, kromě jiného, je jich příliš a pro mě cca v půlce (po té trojce) už se stal film naprosto nesledovatelným, váhal jsem i s hvězdičkami, protože do té doby to bylo relativně stravitelné drama. 30%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Herecká sestava značí, že Všiváci mají v zádech velké režisérské jméno, ale už po několikáté je u nás opak pravdou a Kašparovský je zlanařil z pozice nováčka. Měl k dispozici ostřílené matadory i mladé talenty, takže si tam každý najde svého oblíbence. Krejčíková podle očekávání provětrala kůzlata. Za kamerou pak kouzlil rutinér Smutný. Celou dobu se honí několik zajíců najednou a pár jich uteče, ale pověstné české dno se nachází mnohem níže. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Dlho mi trvalo než som si vo filme spravil poriadok a zistil čo s čím súvisi a aká je pointa. Film pôsobil veľmi nekomplexne a látal to jedno cez druhé. Dráma to možno bola, ale komédia teda moc nie. Humoru tam bolo riedko. Skôr mohlo byť uvedené namiesto komédia, žáner eroticky. Mám pocit, že v poslednej dobe ČR produkuje mnoho filmov, ale značná časť ide len na kvantitu bez prepracovanosti. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • V průběhu natáčení v pět tisíc kilometrů vzdálené afghánské provincii Lógar na základně Shank strávili filmaři celé dva prosincové týdny. Tamtéž padla i poslední klapka. [Zdroj: kultura.idnes.cz] (hippyman)
  • Režisér a scenárista Roman Kašparovský před natáčením sbíral zkušenosti při produkci řady českých i zahraničních snímků. Mezi nejznámější patří Wanted (2008), Normal (2009), 2Bobule (2009) či Lidice (2011). (Freshoun)
  • Nikol Moravcová, která ve filmu hraje zdravotní sestru, se kvůli roli nechala obarvit na zrzavou. (R´Hell)

Reklama

Reklama