Reklama

Reklama

Tsunami zachycená kamerou

(TV film)
  • Česko Přežili jsme tsunami (více)
Velká Británie, 2009, 90 min

Obsahy(1)

Tsunami zachycená kamerou je fascinujícím pravdivým příběhem z 26. prosince 2004, vyprávěným těmi, kteří byli v té době na místě a skutečně ji zažili. Pozoruhodné amatérské záběry, natočené obyčejnými lidmi po celém velkém území, kde tsunami zasáhla, odhalují, jak to vypadalo, když vlny, způsobené masivním podmořským zemětřesením, zasáhly zemi. Silný, odvážný a intimní film odkrývá, jaké to bylo, když lidi dostihly události toho dne, a vypráví příběhy paniky a srdcervoucích ztrát, ale také odvahy a zázračných přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Muad 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený dokument. Jen musím podotkout, že "blbost" některých těch lidí byla opravdu zarážející. Je těžké soudit, jak by se každý zachoval, ale myslím, že takový zdravý selský rozum některým opravdu chyběl. Nic to nemění na tom, že to byla obrovská tragédie, ze které snad vzešlo nějaké ponaučení. ()

Colchack 

všechny recenze uživatele

Už len pozretie tohoto dokumentu vo mne vyvoláva hrôzostrašné pocity...nechcem si ani predstaviť čo museli prežívať tí ľudia, ktorí boli očitými svedkami tohto skazonosného dňa. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Příběhy lidí, kteří přežili tsunami v roce 2004 + autentické záběry z různých míst, kde tato živelná pohroma udeřila = velmi silný dokumentární zážitek. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama