Reklama

Reklama

Recenze (13)

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak tahle ochutnávka s Marilynem Mansonem (jo, jasně - objevilo se tam i jedno alter ego Jona Lajoieho) k celovečeráku Quentina Dupieho (aka Mr. Oiza) mě rozhodně nalákala svou nekorektností. Nedá mi to a mrknu i na něco dalšího z jeho režisérských počinů. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Manson ňuňu, fet v potkanech bezva, jinak absolutně nevytěžený potenciál. Holt není všechno vraždící pneumatika, co se kutálí. ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se na to díval jen kvůli tomu,že tam hraje Marilyn Manson,ale ono to nakonec bylo dost dobrý i tak.Nejlepší krátkomentážní film jaký jsem za poslední dobu viděl.Příběh je tu dobrý a dal by se z toho udělat krátký seriál.Já jsem metalista,takže ten drogyprodávající polda se mi hnusil.Ale podle mě měl docela ochotnou matku:) Akorát ten závěr byl tak otevřený:( ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarená prvá časť filmu Fízli! skvelo funguje i ako samostatný krátky film. O policajtovi s vyhraneným hudobným vkusom, vďaka ktorému neváha zabásanuť Marilyn Mansona, o policajtovi, ktorý zároveň díluje marihuanu zabalenú v mŕtvych potkanoch. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Wrong Cops: Chapter 1 měl premiéru 24. května 2012 na filmovém festivalu v Cannes. (Krocanovic)

Reklama

Reklama