Reklama

Reklama

VOD (1)

V napínavém thrilleru Uzavřený kruh svede bývalé milence-právníky dohromady velmi vážný teroristický útok. Komplikovaný případ prověří jejich loajalitu. Brzy se navíc ukáže, že v sázce není jen jejich kariéra, ale i život. V rušné londýnské tržnici vybuchne dodávka a rázem je na světě jeden z nejsledovanějších případů britské historie. Pachatel je dopaden a schyluje se k soudnímu přelíčení, které bude sledovat celý svět. Proti sobě stojí dva výjimeční právníci, bývalí milenci (Eric Bana a Rebecca Hallová). Případ se zamotává a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapojená tajná britská policie. Najednou už není v sázce jen kariéra obou právníků. Tady půjde i o jejich životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (88)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Closed Circuit je o vysoko profilovom teroristickom prípade, ktorý je kurevsky tajný a informácie z neho sa nesmú dostať do uší platičov daní. Tento prípad zvedie dohromady dvoch bývalých milencov ( Bana a Hall), ktorí majú za úlohu obhajovať atentátnika, ktorý si šľahá herák do rúry v base. Postupne začínajú vychádzať na povrch zaujímavé odhalenia, ktoré môžu ohroziť národnú bezpečnosť a paranoia na seba dlho nenechá čakať... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dva právníci se snaží obhájit údajného strůjce teroristického útoku v Londýně, ale naráží přitom na souvislosti, které je ohrožují na životě. Přesto se rozhodnou dopátrat pravdy. Takže nic nového pod sluncem. A s ničím novým nepřišlo ani zpracování. vše jede podle zavedené šablony k očekávanému konci, ale přesto nejsem zklamán. Herecky mi to víc než sedlo a film měl díky nenatahované stopáži tempo, které dokázalo udržet pozornost. Víc jsem nepotřeboval. 70% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Inteligentná anglická krimi so skvelou zápletkou, ktorá sa odhaľuje v polovici a následne sa to už len stupňuje. Možno trochu menej akcie, za to skvelé obsadenie, realistický príbeh a žiadne prehnané alebo nelogické konanie. Chytí od začiatku do konca. Briti to v tej komornej atmosfére proste vedia. 4 z 5 ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli šlo o nějaký napínavý thriller, ale určitě vím, že se nám to pěkně všechno zamotalo a zamíchalo dokupy a děj diváka táhne na všechny strany a přitom nikam. Bana i Hallová odvedli dobrou práci, ovšem jelikož šlo o kruh s přídavným jménem uzavřený, bylo od začátku vše jasné. Prostě není jiné východisko než... Ale na to se podívejte sami. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný listopadový den. Skoro poledne. Bomba v nákladním autě v britské metropoli však změní životy stovek lidí na dlouhé měsíce. Původní vyšetřovatel si údajně vzal život, takže se na scénu dostává Eric Bana a v jiné roli i jeho bývalá přítelkyně Rebecca Hall. A začne vyplouvat na povrch, že tajné služby podle všeho vše zatajily tak, až to pěkně pokálely. Čeká nás klišovité přehrabování se v profilech, kecy o národní bezpečnosti. A naštěstí pak i trochu živějších dialogů a vydařená paralelní akce. A díky bohu i nepřekombinovaný děj. Konspirační věci můžu, jen to chtělo víc péče. Fajn titulková pasáž. Celkově lehký nadprůměr, jen si to chtěl celé víc užít/prožít. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama