Reklama

Reklama

Another

Trailer

V roce 1998 otec Sakakibary Kóičiho odjíždí pracovat do zahraničí, a tak nechává svého syna u Mikami Reiko, sestry jeho zesnulé matky. Nedlouho poté, co se k tetě přestěhuje, ho schvátí pneumotorax a je odvezen do nemocnice. Tady potkává tajemnou dívku v uniformě s páskou přes oko. Kdo to je? Brzy ji ovšem znovu potkává, když po uzdravení nastupuje do školy. Zde zjišťuje, že tajemná dívka se jmenuje Misaki Mei, jenomže všichni ve třídě, včetně učitelů, se chovají, jako by Misaki neexistovala. Co se tu děje? Kóiči se brzy dozví, jaká hrůza obchází jeho novou třídu… (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Tess92 

všechny recenze uživatele

Bylo to první zfilmované anime, které jsem viděla. A přišlo mi to dobré. Samozřejmě, že člověk nemohl čekat nějaká překvapení, ale příjemně si s tím pohráli a mně se na to koukalo fakt hezky. Navíc si myslím, že člověk, který anime neviděl, nemá moc šanci pochopit, co se tam vlastně děje, protože oproti anime holt nebylo tolik času na to, aby se všechno vysvětlilo. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Priemerná anime predloha nebola žiadna bomba, narozdiel od filmovej adaptácie však mala viacero prvkov, na ktorých si tvorcovia dali záležať. Filmový Another nie je vyložene katastrofálny, no jeho negatívne stránky sú výraznejšie než tie pozitívne. Herecké obsadenie je síce relatívne fajn, kamera a hudba taktiež, no efekty sú bez výnimky príšerné. Atmosféra tu miestami prítomná síce je, no vzápätí to spacká nerovnomerné tempo, bezvýznamné zvraty a spomínané efekty. Prvá tretina však celkom ušla a scéna z jedálne bola zaujímavá, no ako celok je film na hodnote dvoch hviezd. Pričom to pokojne mohli byť tri. ()

Reklama

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Kam sa toto hrabe na anime? Všetko naopak a (skoro) všetko zle. Naozaj neodporúčam fanúšikom anime, ale random divakom v pohode možem. Čakal som viac dostal som naozaj malo, preco také filmy vlastne točia? Keď je anime úžasne tak vo vätšine dopadne fatalne zle. Tu sa to tak stalo. Bojim sa ako dopadne realizacia Naruta. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že si to mnohem více užije člověk, který neviděl anime. Jak jsem věděla, o co jde, tak veškerá překvapení byla v tahu, to co mělo působit jako překvapení anebo nechávat v napětí se nekonalo. Kdybych anime neviděla, řekla bych, že by to pro mě bylo víc cool. Ale takhle... rozvláčněná nuda v zajímavým hávu. Nebylo to úplně špatné, sem tam mě zaujala i hudba, ačkoliv si myslím, že je "těžké" ji zaslechnout. S hercema jsem naprosto spokojená. Padání do ohně bylo vtipný. Ukápla i nějaká krev. Pokud jste neviděli anime, směle do toho. Pokud ano, připravte se na to, že vám to nic nedá. Lepší 2*. Titulky. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Jako vždy je toto film podle anime,u kterého doporučuji nejdříve shlédnout jeho a až pak dokonalejší anime.Mě se zatím bohužel vždy podařilo jako první shlédnout anime.Je to tu podobně zfilmované jako Death Note,ale tady je to přeci jen natočené trochu hůř.Čtyři hvězdičky,protože si představuji,jako bych anime neviděl:) ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama