Reklama

Reklama

Tři kluci a nemluvně

(seriál)
  • USA Baby Daddy
USA, (2012–2017), 36 h 53 min (Minutáž: 21–25 min)

Tvůrci:

Dan Berendsen

Hrají:

Jean-Luc Bilodeau, Derek Theler, Melissa Peterman, Chelsea Kane, Tahj Mowry, Alec Medlock, Tuc Watkins, Lance Barber, Greg Grunberg, Ashley Argota (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Z Bena se ze dne na den stane táta, když před svým vchodem objeví odložené malé dítě, které tam nechala jeho bývalá přítelkyně. Ben se rozhodne holčičku vychovávat. Pomocnou ruku mu podá jeho máma, bratr Danny, nejlepší kamarád Tucker a jeho dobrá kamarádka Riley, která je do Bena v skrytu duše zamilovaná. (TV Nova)

Recenze (49)

Mina230692 

všechny recenze uživatele

Zas taková hrůza to není. Znám i horší věci. Na relax je to opravdu dostačující. Když hodnotím seriál, tak mi nestačí vidět pilot. Mám takové pravidlo, že musím shédnout alespoň jednu celou sérii (aby to bylo poctivé, neukvapené hodnocení) Takže věřte mi, opravdu to je celkem pohoda a někdy jsem se i zasmála,ale u druhé serie jsem se začala trochu nudit. Ono prakticky se v každé epizodě velice nic neděje a pořád se omýlá to samé. Ale jak už jsem řekla, znám horší. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Další z řady průměrných seriálů. Mnohdy se zde najde dobrý vtip, ale minimálně stejně tak často se zde buď neděje vůbec nic a nebo je zde trapná scénka. Nejvíce mi zde vadí Benova máma od té to je vždy katastrofa ať již skrze trapnost, tak samotný herecký výkon. Naopak mne baví Riley a povětšinou i Ben. U Dannyho to je jak kdy.. je to fakt tupec, ale sem tam pobaví svojí naivitou. Tucker mi přijde jako doplňková postava, ale toho taky beru. Suma sumárum zmíněný průměr, který hodnotím po shlédnutí několika nenavazujících dílů. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Další teenagerovský ABC recyklát hned několika motivů, co ve velkém opisuje od Přátel - A místy je i skutečně prachsprostě vykrádá.. - a zároveň ždímá laciné téma Tří mužů a nemluvěte, které mělo především dík těm dvěma zoufalým francouzským kouskům, co nesahají těm s triem Selleck, Dancy, Guttenberg ani po plíny, raději zůstat u ledu.. Ačkoli je Chelsea Kane opravdu kočka, skutečným králem téhle série se rychle stává obrovitý sympaťák Derek Theler se svou joeyovskou kreací.. ;) ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší chybou seriálu je herecké obsazení. To je fakt příšerný. Ani jeden z hlavní čtveřice Tucker, Ben a Danny neumí pořádně hrát. Ale jsou to aspoň sympaťáci, to Dannyho a Bennova máma není ani to. Na druhou stranu seriál v každém díle obsahuje nějaké vtipné situace, díky kterým je to rozhodně více než koukatelné. Ve výsledku existuje dost lepších sitcomů (Friends, TBBT, HIMYM, Moderní Family, ...), ale pokud jste je všechny už viděli a chcete něco jinýho na vypnutí, tak tohle není úplně nejhorší volba, přestože ty herci jsou fakt strašní. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem si doslova zamiloval. Každý díl mě dokázal svým dějem rozesmát a vždy žasnu nad tím, jak scénáristé takový zapeklitý děj vymysleli. Jsem také rád, že postavy nehrají nějaké příliš známé osobnosti, protože tito herci jsou tou svou neznámostí dokonalí a nikoho z nich bych nevyměnil. Podle mě úžasný seriál, který doufám ještě bude pokračovat... ()

Galerie (954)

Zajímavosti (9)

  • Dceru, hlavního hrdiny Bena (Jean-Luc Bilodeau), hrají v každé sérii vždy dvojčata. V první sérii to byla dvojčata Ali Louse a Susanne Allan Hartman. Ve druhé to byla Mila a Zoey Beske, ve třetí Ember a Harper Husak a ve čtvrté Sura a Kayleigh Harris. (katherine7)
  • Všechny hlavní postavy se objevily ve všech sto dílech seriálu. Jedinou výjimkou je Tahj Mowry, který jednu epizodu vynechal. (peeteno78)

Reklama

Reklama