Reklama

Reklama

V ložnici

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Čtyřicetiletá Edyta prochází životní krizí. Přespává po nejrůznějších hotelích, a když jí dojdou peníze, začne se přes internet seznamovat s muži toužícími po sexuálních zážitcích. Edyta tráví noci v domech bezejmenných mužů, místo slibovaného sexu však jen využívá jejich nedobrovolné pohostinnosti. Ke zlomu dojde až ve chvíli, kdy se seznamuje s mladším umělcem Patrykem… Debutující režisér Tomasz Wasilewski ve svém dějově minimalistickém snímku výtečně pracuje s napětím, plynoucím z omezeného množství informací, které divákovi o hrdinech svého příběhu poskytuje. Více než slova vypovídají o postavách výrazy tváří či gesta, zásadní roli hraje křehká, neuchopitelná atmosféra, která celý film provází. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Tamanka 

všechny recenze uživatele

Film mi přišel napínavý, celou dobu jsem čekala, co dalšího hlavní hrdinku potká. Jedinou nejasností mi byl konec, čekala jsem, že bude odpovídat filmu a zápletce, kvůli tomu místo pěti jen čtyři hvězdy. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Tomu, kto mi objasní motivácie hlavnej hrdinky, kúpim na 48.ročníku MFF KV vstupenky na všetky poľské debuty. Z Aeroportu priamo ráno do fronty. Dobré ráno, Edyta. ()

Reklama

iz67 

všechny recenze uživatele

Hlavne je to film pro devcata. Chlapec pochopi pouze, ze starsi divka prochazi krizí. A že dostat ji z toho může jenom ten, kdo sdílí a dává. To ale bylo pro mě málo. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama