Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josh je pouliční umělec a třebaže je to příjemný chlapík, ne a ne si smluvit schůzku. Do situace se vloží jeho kamarádi Tim a Sean a snaží se mu pomoci. Ale teprve když Josh pozná svobodnou matku Doreen, zjišťuje, že možná našel lásku, jakou hledal. Josh je pouliční umělec a třebaže je to sympatický příjemný chlapík, ne a ne si smluvit schůzku. Prostě mu to nevychází. Do situace se vloží jeho kamarádi Tim a Sean, vylepší jeho image a snaží se mu pomoci. Ale teprve když Josh pozná svobodnou matku Doreen, zjišťuje, že možná našel lásku, jakou hledal. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj z romantiky sa dá spraviť poriadna prasačina a toto je dokonalý príklad. A keď dá toto HBO na 'Valentína' do prime time-u, tak to už je len marketingový ťah. Našťastie sa nezvrhuje až do úplných úchylností a niektoré klišé scény sú až prekvapivo úsmevné, takže ešte odpozeratľný film. 40%. ()

Yetikuty 

všechny recenze uživatele

Nenáročná romantická oddychovka s naprosto předvídatelným koncem.Musím ,ale uznat,že jsem se nenudil.Film přezemne spíš jentak přešel a nezanechal žádnou stopu...myslim že 2 a 1/2* je pro tento snimek akorat ()

Reklama

Reklama