Reklama

Reklama

Recenze (10)

bubun 

všechny recenze uživatele

Trochu moc přímočaře až naivně vyprávěný příběh prvních deseti let kapely, ale mně je to vlastně celkem sympatické, ta nekomplikovanost, s jakou jsou divákovi informace ze života skupiny podávány (když to porovnám s jinými životopisnými filmy). Občas se zde vyskytne takový jakýsi trapný pokus o humor (nebo pokus o trapný humor?), ale ani to mě nijak neobtěžovalo. Co naopak pobavilo, byl Peter File (pedophile) z IT Crowd v roli Joe Elliotta - ač jsem se snažila, tak jsem místo zpěváka Def Leppard celou hodinu a půl viděla toho pedofila. ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

na kapelku def Leppard som natrafil až začiatkom 90vedesiatich rokoch a vlastne vtedy dosť leteli tak som sa o nich zaujímal čoraz viac ich hudba je pekne melodická a našla si veľa fanušíkov a ja tiež patrím k nim.Po zhliadnutí filmu ,ktorý sa drží v podstate historie kapely a je spracovaný vcelku zaujímavo aj ked miestami sú aj tie výmeny v kapele urýchlené nie je spomínaný napr.Frank Noon ale to nie je podstatné aj tak u nich dlho nebol.Autonehoda ricka Allena v živote kapely znamena veľký zvrat a aj vo filme je pojatý dosť drsným spôsobom.Je dobre,že film konči akurát pred smrťou steve Clarka a v dobe ich najvatšej slávy s albumom Hysteria.Mám rád životné príbehy kapiel alebo spevákov a som rád že sa stále točia! ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky skupiny určitě srdcová záležitost. Pro ostatní bych řekl velmi zajímavý pohled do zákulisí rockové kapely, která musela prodělat během svého vývoje několik životních tragédií. Herci jsou hudebníkům podobní, škoda jen, že nešel film ještě dál. Zajímalo by mě jaké ohlasy zaznamenaly nové alba + celkový názor kapely na značný ústup z dřívějších slavnějších pozic. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí The Runaways jsem byl donucen film srovnat s tímto a jediný rozdíl mezi nimi dělají hlavní představitelé. Tady nikdo ráže Kristen Stewart či Dakoty Fanning prostě není. Na druhou stranu možná filmu prospělo, že zde neúčinkovala žádná známá tvář, která by se tak mediálně spojila s daným členem kapely. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Def Leppard je právem nejlepší a nejznámější hardrocková skupina, která válí už 36let. Tento film je skvěle zpracovaný, stejně jako je skvělá hudba této skupiny. Jako každá kapela, i Def Leppard mají svůj příběh, ale mě se líbilo, jak se s tím dokázali vyrovnat, ať už když Rick Allen přišel o ruku nebo se smrtí kytaristy Steva. A v roce 2008 mě dostalo spojení s Taylor Swift. Nemám rád tyto umělé spojení rockerů, s popíkařema, v jejím případě country. Ale viděl jsem jejich koncerty s ní a to je dokonalost. Samozřejmě 5*, protože mě tento film bavil a za celou dobu jsem neměl nutkání ho vypnout nebo zastavit. ()

Reklama

Reklama