Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Shotgun" Watkins je eso mezi bojovými letci. Ve výšce několika kilometrů, kde dokonale ovládá stíhačku F-16 nebo bombardér Mirage, se cítí jako ryba ve vodě. Není proto vůbec nadšený, když dostane rozkaz, aby vyškolil arogantní filmovou hvězdu Toma Slada, který se připravuje na roli pilota v novém filmu. Zhýčkaný herec nebere svého instruktora vážně a dokonce se začne dvořit Watkinsově přítelkyni, přitažlivé Lauren Goode v hodnosti důstojníka. Při jednom cvičném letu jsou nuceni se společně katapultovat přímo do ohniska nelítostné války mezi východními státy. Krátce nato padnou do zajetí a jsou považováni za nepřátelské špiony. Watkins vsadí všechno na jednu kartu a rozhodne se riskovat. (Poncho22)

(více)

Recenze (11)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle mne tehdá minulo... Možná bych byl nadšenější jako ostatní :-). Béčko je to neskutečné, o tom žádná. Na druhou stranu se mi jako leteckému fandovi dobře koukalo na všechny ty Falcony, Mirage a vůbec na to prostředí stíhací letky. Soubojů tam také pár bylo a tak nějak mi to konceptem i easy zápletkou připomnělo trilogii Železný orel. Koukat se na to dalo, ale ta zápletka s hercem... Najít ho na poušti jak se sluní s pomocí kusu trupu F16, přísáhám že bych vyndal kolťák a zbavil sebe i jeho trápení... !!! Mimochodem s kým že se to nad tím Středozemím vlastně bojovalo? Žlutá pěticípá hvězda v modrém poli ... :-)) ! na křídlech nepřátelských letounů. - Ale jo, uznávám, že je to pořád lepší, než když si v americkech filmech vymýšlejí fiktivní jako názvy zemí východu... V jednom z dílů A-teamu se tuším bojovalo v Azbůrii a Gazbůrii ! ? :-). Dávám tři rakety vzduch - vzduch. * * * ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej tak jsem z toho byl unešenej, a ted jsem velkej a stále to ve mě nechalo efekt, jen prostě nebudu lítat v F-14, ale v dopravních, tedy snad za pár let (( :: ale vojenské jako skoro splněný sen stále zůstává ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No pro dnesniho divaka uz spis super blbost ale ve svy dobe urcite zabavny vtipny nenarocny akcni becko z par hlaskami a souboji stihacek jasne neco podobnyho jsme uz v ruzne prezvejkany podobe nekde videli ale to nevadi pohode a jiste nostalgii pri sledovani podobnych kousku to urcite nebrani ()

Zajímavosti (1)

  • Piloti nemôžu nosiť kontaktné šošovky. (beso74)

Reklama

Reklama