Reklama

Reklama

Jim Jefferies: I Swear to God

(pořad)
USA, 2009, 58 min

Režie:

John Moffitt

Scénář:

Jim Jefferies

Účinkují:

Jim Jefferies

Recenze (12)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Moje druhé vystoupení Jima Jefferiese. Je ostřejší než Alcoholocaust, někdy dost za čárou, ale zasmál jsem se víc. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Není to tak peprný jako Alcoholocaust, ale stále si to udržuje svůj typický standard. Naprosto dokonalý stand-up, smíchy jsem si málem roztrhl držku. Po tomhle se musí každej věřící opravdu nad sebou zamyslet. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od The Alcoholocaust je tady Jim silný v začátku a slabý v koncovce. A to, i když nasazení má po celou dobu. Jeho vtipy o náboženství jsou fakt vtipné a navíc inteligentní. Něco k přemýšlení. Asi proto ho mám ráda, je sebedestruktivní chlapík, kterého šve svět i jeho vlastní život, přesto neztratil vzteklost a zájem ptát se, i třeba s pěnou u huby,: "A proč, sakra?" ___ Je sprostý a laciný, někdy trapný, ale někdy se dokáže citlivě dotknout lidskosti a jejích odvěkých strachů. Myslím, že krutě platí za to, že životu rozumí. ___ Načal to zostra, ale závěr o uboze trapné historce už pro mě tenhle přesah neměl a spíš dřel, než by klouzal. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niektoré veci sú skvelé. Iné mi v tom jeho australskom akcente zanikajú. Nič prevratné, ale ako jednohubka pobaví. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jsou dva typy diváků: první jsou ti, kteří si celou show užijí a budou se řáchat na celé kolo. A pak tu budou ti, kterým to bude připadat přes čáru (protože to opravdu přes čáru je). Zatímco začátek je ještě takové klidnější oťukávání, zhruba od půlky Jim rozjíždí neskutečný shitstorm. Doslova. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typicky jefferiesovské - skvelá intonácia a gestikulácia pri rozprávaní tých jeho príhod, no na druhú stranu až príliš za hranicou. Fakt sa tu nechcem hrať na žiadneho mega moralistu, ale tým vulgárnym prejavom to zakaždým Jim dosť prepáli. Nič proti sarkazmu a irónii, ale čo je veľa to je veľa - a toto bolo ešte viac ako len veľa. Každopádne, niektoré hlášky opäť skvelé a rozosmiali, takže aspoň za to 2*. ()

Vercinka. 

všechny recenze uživatele

...and women pretend orgasm because..I do not know why! I do not give a fuck!.....I did my best, your cunt is broken! :D:D:D:D ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Ano, možná slabší a jsou lepší ostatní díly, ale stále super geniální. Oplzlé, nechutné, ostré a někdy se tomu už ani nejde smát, ale to už je prostě tenký led. 8/10 ()

fiGO232 

všechny recenze uživatele

HBO special austrálskeho komika Jima Jefferiesa počas ktorého si rýpne do kresťanov, muslimov (“I don’t think I could be a Muslim, because they can’t eat bacon or drink beer, You take bacon and beer away from me and I’ll fly a plane into a fuckin building.”), žien, dokonca niekoľkými vtipmi urazí vlastnú matku a nakoniec pridá svoju klasickú Egg story ()

Reklama

Reklama