Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před sto lety byly ďáblovy oddíly, které chtěly zničit svět, donuceny k ústupu do záhrobí. Dnes opět přišel jejich čas. Chtějí zaplavit svět svou temnou silou. Neočekávaně jsou však zastaveny. Komu se to podařilo? Záhrobnímu komandu! Komandu amerických dětí, které se spojí a dětskou bezelstností neohroženě bojují proti teroru krutých monster. Dobrodružný film pro děti a mládež je nejen napínavý, ale také veselý. Setkáte se tu s řadou legendárních filmových příšer, například Draculou, Frankensteinem, Vlkodlakem, Mumií, Netvorem z Černé laguny a dalšími. O kvalitě speciálních efektů není třeba se příliš rozepisovat. Stačí připomenout jména dvou mužů, kteří se na nich podíleli: Richard Edlund a Stan Winston. Tím je řečeno vše. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co se stalo? Tvoje sestra už není…Jak to? Byl to…,ale to se nepočítá! Tak přesně tohle mě pobavilo asi nejvíc společně s malým Evženem a Tlusťochem. Klidně bych tuto hororovou komedii nejen pro děti označil za „kultovní“ a i poletech jsem se u ní bavil stejně jako kdysi. Pěkné masky z dílny Stana Winstona jsou vždy zárukou kvality. Dětští herci se mi líbili mnohem víc než jejich dospělí kolegové. Naprosto odpočinkový film, který snad ani nemůže ani nikoho nudit. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

To mě zas jednou na něco vytáhlo dítě na filmovce, za odměnu mu musím pustit ty původní universalovské horory z 30. let, s kterými si to tak laskavě pohrává. Zbytek za mě řekl kamarád Martin Č.: „Kolik takovejch filmů jsme ještě tenkrát neviděli? A proč jsme neměli ty dětský vysílačky? Nenávidím komunisty ještě o něco víc.“ ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

skoda ze som monster squad nevidel ako male decko lebo tento film nema daleko od ostatnych detskych klasik ako goonies (tym sa podoba najviac) ci gremlins (jednoducho amblinovky) ale ani to mi nebranilo si zahrobne komando uzit! v zahrobnom komande je skupina deti (jeden z najslabsich clankov filmu kde i ked decka su sympaticke do pamati sa nikdo nezapise) nutena bojovat s monstramy zo starych hororov (dracula, wolfman a tak), dvojica dekker (ktory opat kombinuje humor a horor ako v night of creeps) a black (samozrejme ze sa nehlaskuje ako v jeho inych klasikach ale stale je tu dost vtipov i pre starsich) ide na plny plyn, ale urcitym nedokonalostiam sa tiez nevyhne (preco policajti nestrielaju ale snazia sa prisery ubit rukami? ale to je len take hnidopichstvo z mojej strany) co vsak vobec neznizuje na zabavnosti! je smutne ze dekker po otrasnej trojke robocopa uz nedostal sancu... ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Film určitě neurazí, ale také ničím nevystupuje z šedi průměru. Neambiciózní a nevážný námět, kdy skupinka dětí bojuje proti legendárním příšerám, hodně pozvedají povedené efekty a tempo příběhu zaručující divákovi jakous takous zábavu. Určitě je to věnované spíše mladšímu publiku, i když při jednom (obzvlášť vyvedeném) momentu by jste měli vašim ratolestem raději zakrýt oči. 55% ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Parta chlapců (jeden tlustý, jeden nerd...) a mladší sestra jednoho z nich, která se k nim chce dostat do party, mají rádi strašidelné příběhy, nesnáší své přísné učitele a ve skrýši na stromě plánují, jak přemoci zlo, co se usadilo v jejich městečku. Připomíná vám to něco? Ano, správná odpověď - jakýkoli osmdesátkový americký film pro mládež. Záhrobní komando vůbec není špatné (jsem přesvědčen, že jako dvanáctiletý kluk bych ho miloval), ale bohužel nepřináší vůbec nic, co bychom už neviděli. Snad kromě toho, že zde nevystupuje jen jeden záporák, ale hned celý záporácký all-star team (jak to nazval JFL). Jo a taky mě lehce zmátlo, že v partě kluků nebyl žádný černoch! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, kdy Dracula (Duncan Regher) zvedne malou Phoebe za čelist a ona začne křičet, musela být sestříhána, jelikož se Phoebe příliš bála a nebyly proto použity ani Draculovy tesáky, ani červené kontaktní čočky. (Alfréda)

Reklama

Reklama