Reklama

Reklama

Krvavé žně

  • USA Dark Harvest
všechny plakáty

Obsahy(1)

Parta přátel se vydává na výlet na opuštěnou farmu. I přes mnoho varovných signálů se rozhodnou ve starém domě zůstat. Většina z nich totiž nevěří, že za úplňku má dojít ke krvavému zúčtování... (oficiální text distributora)

Recenze (20)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Možné spoilery, ale v případě tohoto veledíla je to asi úplně jedno. Sean měl pradědečka, pradědeček měl farmu a byl to magor, co na ní krosil lidi, ze kterejch dělal strašáky do zelí. Když Sean po x letech farmu zdědí, strašáci zorganizujou vendetu. Strašný masky, ještě horší herci a o nějakem příběhu snad ani nemá cenu mluvit. Tohle neni dobrý ani pro zasmání. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Typ hororu, pri ktorom si pri každom políčku filmu poviete ´´Kurv@ čo to má byť?´´. Jedinečná hovadina, kde záverečné titulky korunujú talent tvorcov ku galaktickým výšinám. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem si jich měl pár nasázet, když jsem si nastavoval nahrávání. Vřele všem profesionálním filmomaniakům doporučuji! Banda amatérů vyrazila s kamerou do domu uprostřed kukuřice, aby natočila nízkorozpočtový film. 0% ()

Pipes 

všechny recenze uživatele

Je to špatný, o tom žádná. Nicméně se člověk párkrát docela zasměje. Vzhledem k tomu, že tu vidím v žánru i "komedie", byly možná otřesné herecké výkony, směšné masky zabijáckých strašáků a celkové amatérské zpracování záměrem. ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Boha jeho...horsi amaterinu jsem nevidel, strasaci do zeli co jim sviti oci, ktev ktera je vic pevna nez kapalna a ti herci, nebo v tomhle pripade spis neherci...tak osklive a obycejne holky a totalne nesympaticke chlapy sem ve filmu snad jeste nikdy nevidel...navic, ukecany je to az bida, neco se zacne dit az tak po hodine filmu, navic osobne sem se nelek ani jednou. Ta jedna hvezda je za napad a za to ze holky ukazaly aspon kozy...ale jinak spis film k zasmani ()

jos_sep 

všechny recenze uživatele

No..tohle bych asi natočil i já :) Všechno v tomhle filmu je debilní, masky jsou tak trapný, až je to k smíchu. Prostě hroznej provar. Jediný trošku pozitivní je, že to tvůrci asi nemysleli moc vážně :) ()

cunicekb odpad!

všechny recenze uživatele

Ty kráso, takhle jsem se dlouho nepobavila :D Ještě, že jsem to sledovala v práci, jinak bych se rozčilovala nad ztrátou drahocenného času :) ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle "film" je čirá zoufalost. Herci jsou přesvědčiví asi jako já dělám pro NASA, ale to není zdaleka to nejhorší. Logika si vzala dovolenou a dialogy jsou tak debilní, že to snad ani víc nešlo, o záporácích radši ani nemluvě. Když se holky svlékly, myslel jsem, že z toho bude aspoň porno, ale nic z toho nebylo. Né vážně né, tomuhle se nejde snad ani smát. Jediné, s čím si dal někdo trochu práce, byla hudba do titulků. Prostě levnost, trapnost, amaterizmus. NEBRAT! ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Na rok 2004 som čakal o dosť lepší horor a nakoniec som dostal absolútny kravinec. Príbeh zodpovedá hororom z 80. rokov, lenže žiadne retro sa nekoná. Postavy sú strašne amatérske, len replikujú naučené dialógy. Snímok je strata času. ()

Legi36 odpad!

všechny recenze uživatele

Televize Prima na teletextu uváděla tenhle film,že je z roku 2011,proto jsem ho tady nemohl najít,jelikož jsem se rozhodoval zda budu sledovat tenhle film ,nebo Psycho 3-vyhrálo to Psycho,zaplat pánbuh za dobré rozhodnutí.Jak už kolegové psali bylo to strašnééé-amaterské!!!Ten kdo dal tady 3 hvězdy -dokonce 5 hvězdiček ,tak určitě musel byt pod drogama jinak si to nedovedu představit?! ()

uprchlice odpad!

všechny recenze uživatele

Film mě ničím nezaujal. Masky byly otřesné, herci na tak nízké úrovni, že i já bych najala lepší. Radši dál nemluvit... Prostě ztráta času. Viděla jsem jednou a bohatě mi to stačilo. (PRO NAPSÁNÍ KVALITNÍ RECENZE BYCH FILM MUSELA ZKOUKNOUT ZNOVA A TO BYCH ASI NEZVLÁDLA) ()

Tarman 

všechny recenze uživatele

Co čekat od filmu, který už podle názvu čpí naprosto klasickým béčkovým hororem s teenagery co vyrazí někam na farmu uprostřed ničeho kde na ně čeká zlo z minulosti? Naprosto nic. Podle stylu natočení bych to tipoval na studentský film. Nečekejte herce, nečekejte žádné filmové efekty, nečekejte scénář, nečekejte režii, nečekejte kameru, prostě nečekejte nic. Pokud nebudete nic čekat, tak se třeba dočkáte i pár zajimavých chvil. ()

mdf odpad!

všechny recenze uživatele

To je ultra píčovina,ještě na konci ty záběry z natáčení,figurína ze základní školy. ()

Reklama

Reklama