Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hořká komedie herce, scenáristy a režiséra Chi Muoi Lo vypráví příběh afroamerických manželů (hrají je Paul Winfield, nominovaný na Oscara, a Mary Aliceová), kteří adoptovali dva malé sirotky z vietnamského utečeneckého tábora. Po dvaadvaceti letech se Mai (Lauren Tomová) podaří najít biologickou matku (Kieu Chinh), kterou od jejích dětí odervala válka. Dívka ji přiveze do Ameriky a zatímco ona je nadšená z toho, že se jí podařilo matku najít, její bratr Dwayne (Chi Muoi Lo) prožívá velmi rozporuplné pocity. Tento návrat pak spustí lavinu událostí, které přimějí všechny postavy příběhu, aby znovu hledali svou identitu, a prověří sílu jejich přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Radim 

všechny recenze uživatele

Postavy v tomto filmu jsou hnány velice divnými a nelogickými pohnutkami, navíc jednají značně hystericky. Zručně filmařsky natočeno, ale v podstatě není o co stát. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny snímok. Je tu námetov na plno dobrých filmov, no toto spracovanie je väčšinou slabé. Neviem prečo sa tu strieda bláznivý humor s dojemnými scénami ( takto uplakaný film som už dávno nevidel ) a herci niekedy až príliš prehrávajú. Na to doplácajú Paul Winfield a Sanna Lathanová, ktorých výkony jasne vyčnievajú z inak podpriemerného filmu a bez nich by bol tento film ešte o dosť slabší. ()

Reklama

Reklama