Reklama

Reklama

Mother Died

Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2012, 8 min

Obsahy(1)

Smrťou matky sa zďaleka nič nekončí. Obzvlášť, keď svet už nepatrí živým. (*CARNIFEX*)

Recenze (8)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Smrťou matky sa z ďaleka nič nekončí. Obzvlášť keď svet už nepatrí živím. Priemerný krátkometrážny film, ktorý má svoju kvalitu, ale nie je to nič také čo by donútilo človeka postaviť zo sedačky. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jedna krátká epizoda ze světa po zombie apokalypse, dobře zkonzumovatelná, ale nepříliš pamětihodná. -- čtvrtý film Bloody Cuts ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela jsem byl z tohoto snímku překvapený. Čekal jsem další nudnou zombie akci, kdy hlavní hrdinka začne po městě likvidovat jednoho nemrtvého za druhým, ale tvůrci mně tentokrát „přechcali“ a udělali z finále drama záležitost. Takže ve finále musím hodnotit průměrně, protože začátek se mi líbil, prostředek jsem přetrpěl, ale závěr – ten mile překvapil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že kraťasy od Bloody Cuts majú skvelé záverečné pointy, aj keď občas sú výrazové prostriedky (pod)priemerné. Podobne, ako tu, sa stretávame práve s touto kombináciou. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Svižný, zajímavý a nutno podotknout amatérský/studijní film s podstatou How to kill yourself in zombie apocalypse. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Na tak krátký zombie kraťas velmi zajímavá pointa filmu, pěkné vyprávění a závěrečná akce také není k zahození, když děvče ztratí veškeré naděje, rodinu, je lepší odejít sám a vzít sebou pár mrtvých, který se mi tlačí do garáže. ()

Reklama

Reklama